Yeni Arkadaşlıklar Kurmak İçin Chatous, Moco+ Gibi 5 Sohbet Uygulaması

Görseller 1 - Yeni Arkadaşlıklar Kurmak İçin Chatous, Moco+ Gibi 5 Sohbet Uygulaması

Bu sıcak yaz günlerinde etrafındaki herkes tatile mi gitti? Sen de doğal olarak o eski mesajlaşmalar ve sohbet dolu günleri özlüyorsun. Ancak üzülmene gerek yok. Biz ekip olarak yardımına koşmaya hazırız. Bu nedenle bu yazımızı yeni arkadaşlıklar kurabileceğin sohbet uygulamalarına ayırdık. Yazımızda mümkün olduğunca popüler olanların dışındakilere yer verdik ki yepyeni insanlarla tanışabilesin.

Şairin dediği gibi: Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılsa yalnızlık olmaz! Şimdi sırasıyla sohbet uygulamalarına bakıp kendine uygun arkadaşlıklar kurabilir ve bir nebze de olsa yalnızlığından kurtulabilirsin.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda yardım lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. MeetMe: Sohbet ve yeni arkadaş

    MeetMe: Sohbet ve yeni arkadaş

    Listemizin ilk sırasında MeetMe: Sohbet ve yeni arkadaş uygulaması var. Üye olması oldukça kolay. Tek yapman gereken bir fotoğraf ekleyerek üyeliğini başlatmak. Ardından yakınındaki yeni kişilerle sohbet etmeye başlayabilir, bir ömür sürecek arkadaşlıklar kurabilirsin.

  2. Moco+ - Chat, Meet People

    Moco+ – Chat, Meet People

    Moco+ Chat, Meet People uygulaması da listemizdeki bir diğer sohbet uygulaması. Birebir sohbet etme şansının yanında sohbet odalarına girerek toplu muhabbetlere de dalabilirsin. Biz eski günlerdeki gibi sohbet odalarında gezinmeye bayıldık! Şimdi sıra sende.

  3. Skout - Meet, Chat, Friend

    Skout – Meet, Chat, Friend

    Skout – Meet, Chat, Friend uygulaması tüm dünyadan insanlarla mesajlaşabileceğin bir sohbet uygulaması. Kullanıcılarla resimler paylaşabilir, profillerine yorumlar bırakabilirsin. Yıldızınız barışırsa da harika bir karşılıklı koyu sohbete girebilirsin. Denemeye değer diye düşünüyoruz.

  4. LOVOO Chat, Flirt, Real people

    LOVOO Chat, Flirt, Real people

    LOVOO Chat, Flirt, Real people uygulaması arkadaş bulmanın yanı sıra özel sohbetler de yapabileceğin ve kim bilir belki de hayat arkadaşını dahi bulabileceğin bir uygulama. Unutma; ne kadar detaylı ve çekici bir profilin varsa arkadaş bulma şansın da o kadar artacaktır.

  5. Chatous - Random Chat

    Chatous – Random Chat

    Chatous Random Chat bir diğer arkadaş bulma uygulaması. Fotoğraf ve mesajların dışında video da paylaşabildiğin uygulamayı bizim gözümüz pek bir tuttu. Etrafındaki ve tüm dünyadaki yalnızlara erişmek istiyorsan bu uygulamayı bulundursan iyi edersin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…