QHD, Walli Gibi En Şekilli 5 WhatsApp Duvar Kağıdı Uygulaması

walli

Eminiz birileri WhatsApp uygulamasında mesaj yazarken gözün kaymış ve harika bir arka plan duvar kağıdı olduğunu görmüşsündür. Evet, bazı kullanıcılar bu duvar kağıtlarını ve arka planları bulmakta daha becerikli olabilir. Ancak sizlerden gelen istekler doğrultusunda yardıma her zaman hazır olduğumuzu unutma.

Bu nedenle bu yazımızı en iyi WhatsApp duvar kağıtlarına ve arka planlarına ayırdık. Tek yapman gereken aşağıdaki yazımızı okuyup birbirinden harika uygulamaları indirmek ve deneyerek sana en uygun arka planı bulmak. Ondan sonrası mı? Çok kolay! Meraklı gözlere bilgece tavsiyelerde bulunabilir, bir tasarım uzmanı olarak mesajlaşırken içini ferahlatan görüntüler eşliğinde yazılarını yazabilirsin. Biz şimdiden favori duvar kağıtlarımızı bulduk bile, şimdi sıra sende!

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse ya da farklı bir konuda yardım lazımsa lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. Colors Wallpapers for Chat

    Colors Wallpapers for Chat

    Listemizin ilk sırasındaki uygulamamız Colors Wallpapers for Chat. Sadece WhatsApp için değil telefonundaki tüm mesajlaşmalar için kullanabileceğin bir uygulama. Uzmanlaştığı konu renklilik ve canlılık. Eğer sen de monoton ekranlardan sıkıldıysan indirip mutlaka dene. Emin ol pişman olmayacaksın.

  2. HD for Chat Wallpapers

    HD for Chat Wallpapers

    Listemizdeki bir diğer uygulama ise HD for Chat Wallpaper. Evet adından da anlaşılacağı gibi HD görüntü kalitesine sahip. Cam gibi net ve capcanlı bir ekranda mesajlaşmak istiyorsan sakın bu uygulamayı kaçırma deriz.

  3. duvar kağıtları QHD

    duvar kağıtları QHD

    HD ekran kalitesi demode oldu, bana daha fazla netlik lazım diyorsan o zaman QHD duvar kağıtları uygulaması imdadına yetişecektir. HD’den tam 4 kat daha net olan bu arka plan ve duvar kağıtlarıyla inanılmaz bir gerçeklik içinde mesajlaşabilirsin. Biz resmen hayran kaldık!

  4. Whatsapp için duvar kağıtları

    Whatsapp için duvar kağıtları

    İşin uzmanını arıyorum diyenlerden misin? O zaman WhatsApp için duvar kağıtları uygulaması eminiz hoşuna gidecek. Nedeniyse tamamen WhatsApp uygulamasına yönelik sayısız arka plan ve duvar kağıtları barındırması. İndirdiğine pişman olmayacağına garanti veririz.

  5. Duvar kağıtları HD - Walli

    Duvar kağıtları HD – Walli

    Listemizin son sırasına bir sürpriz koyduk: Walli HD Duvar kağıtları. Çiçek, böcek ve manzaradan sıkıldıysan aradığın çözüm bu olabilir. Sebebiyse Walli için sanatçıların ve tasarımcıların çalışması. Telefonuna havalı, eşsiz ve tasarım harikası bir görünüm kazandırmak istiyorsan hemen uygulamaya göz at deriz!

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…