Telefon Ekran Kilidini Değiştirebileceğin Start, Go Locker Gibi En İyi 5 Android Ekran Koruyucu Uygulaması

lock

Telefon güvenliği en önemli konulardan biri. Ancak güvenlik çözümü eğer aynı zamanda güzel bir görünüme de sahipse işte o zaman kalbimizi kazandı demektir. Bu nedenle yazımızı ekran kilitleme uygulamalarına ayırdık. Eğer telefonunda bulunan ekran kilitleme seçeneğinden sıkıldıysan ya da daha gelişmiş bir çözüm istiyorsan yazımızda ilgini çekecek ekran kilidi uygulamalarını bulacağına eminiz.

Sadece ekran kilidi özelliklerinin yanı sıra güvenlik gibi daha bir çok farklı özellikler de sunan ekran kilidi uygulamalarının senin de hoşuna gideceğini umarız.

Eğer senin de aklına farklı uygulamalar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. Start

    Start

    Listemizin ilk sırasında Start ekran kilidi uygulaması yer alıyor. Kilit ekranı özelliğinin yanı sıra uygulamalarına hızlı erişim sağlayan uygulama oldukça pratik. Kısa yollarını kişiselleştirebilmen sayesinde son arayanlardan mesajlarına kadar her bildirimi ekranına taşıyabilirsin.

  2. Echo Kilit ekranında

    Echo Kilit ekranında

    Bir diğer ekran kilidi uygulaması da Echo Kilit. Uygulama hem şık bir ekran görüntüsü hem de telefon ekranı kilitliyken bile kısayollara erişim sunuyor. Böylece telefonun kapalıyken sosyal medya hesaplarından fotoğraf galerine kadar bir çok menüye ulaşabilirsin.

  3. GO Locker - Most Installed

    GO Locker – Most Installed

    GO Locker listemizdeki en popüler uygulamalardan. Uygulama kilit ekranını kişiselleştirebilmen için sayısız seçenek sunuyor. Uygulamayla kilit ekranı için bir duvarkağıdı oluşturabilir ya da güvenlik kilidinin şekline karar verebilirsin. Oldukça kullanışlı olduğunu belirtmemiz lazım.

  4. LokLok: Draw on a Lock Screen

    LokLok: Draw on a Lock Screen

    Baştan söyleyelim biz LokLok: Drawn on a Lock Screen uygulamasına bayıldık. İçinde günlük moduna göre değiştirebileceğin birbirinden farklı sayısız tema barındırıyor. Yine kısa yollarla gereken menülerini ekrana taşıyabileceğin uygulama bizlerden tam puan aldı.

  5. Next Lock Screen

    Next Lock Screen

    Listemizdeki son uygulama Next Lock Screen. Oldukça farklı ve çekici ekran koruyuculara sahip olduğunu belirtmeliyiz. Ekran kilidini farklılaştırabileceğin uygulama aynı zamanda hava durumunu da bildirmesiyle beğenimizi kazandı.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…