Müziklerini Çalabileceğin Pulsar, Neutron Gibi En İyi 5 Ücretsiz Müzik Çalar

muzik

Akıllı telefonundan müzik dinlemeyen var mı? Sanırız yanıt hayır. Kimi zaman yolculuk yaparken kulaklıkla, kimi zamansa arkadaşlarla toplanınca hoparlörle hepimiz müzik dinlemeyi seviyoruz. Ancak müzik çalar kullanarak ses kalitesini artırabileceğini ve müzik listelerini daha kaliteli sesle dinleyebileceğini biliyor muydun? İşte bu nedenle yazımızı müzik çalar uygulamalarına ayırdık.

Şimdi arkana yaslan ve yazımızı okuyarak sana en uygun müzik çaları bulmaya bak. Mesela bizim en sevdiğimiz yöntem oyunun sesini kapatarak, oyun oynarken sevdiğimiz şarkıları dinlemek. Sen de mutlaka denemelisin.

Eğer senin de aklına farklı müzik çalarlar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. Pulsar Music Player

    Pulsar Music Player

    Listemizin ilk sırasındaki müzik çalar Pulsar Music Player. Telefonundaki şarkı listelerini düzenlemeni sağlayan uygulama grafik olarak son derece profesyonel hazırlanmış. Müzik dinlemeye başladığında ekran şık ve basit kullanımlı bir arayüze sahip oluyor.

  2. Phonograph Music Player

    Phonograph Music Player

    Listemizdeki bir diğer ücretsiz müzik çalar uygulaması da Phonograph Music Player. Uygulama şarkıları içeriğine, albümlere, şarkıcılara veya listelere göre düzenleyerek çalma listelerini oldukça kullanışlı hale getiriyor. Canlı görünümü de cabası!

  3. Shuttle+ Music Player

    Shuttle+ Music Player

    Shuttle+ Music Player harika grafikleriyle bizi oldukça etkiledi. Albüm ve şarkıcı bilgilerini alarak ekranda etkileyici bir listeleme yapan uygulama ses güçlendirme ve şarkı sözlerini görüntüleme özellikleri ile bizi resmen büyüledi.

  4. n7player Müzik çalar

    n7player Müzik çalar

    Bir diğer müzik çalar uygulaması olan n7player şarkılarını dinlemek için bir başka harika uygulama. Şarkılarını düzenleme, listeleme gibi özelliklerinin yanı sıra hemen hemen tüm dosya formatlarını çalmasıyla da diğerlerine fark atıyor. Mutlaka denemelisin.

  5. Neutron Music Player

    Neutron Music Player

    Listemizin son sırasındaysa Neutron Music Player uygulaması var. Ekranda müzik çalarken ses grafiklerini görmekten hoşlanıyorsan bu uygulama sana hitap ediyor demektir. Aynı zamanda neredeyse sınırsız ses ayarıyla kaliteli ses sunması da uygulamayı oldukça cazip kılıyor.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…