Müziklerini Çalabileceğin Pulsar, Neutron Gibi En İyi 5 Ücretsiz Müzik Çalar

muzik

Akıllı telefonundan müzik dinlemeyen var mı? Sanırız yanıt hayır. Kimi zaman yolculuk yaparken kulaklıkla, kimi zamansa arkadaşlarla toplanınca hoparlörle hepimiz müzik dinlemeyi seviyoruz. Ancak müzik çalar kullanarak ses kalitesini artırabileceğini ve müzik listelerini daha kaliteli sesle dinleyebileceğini biliyor muydun? İşte bu nedenle yazımızı müzik çalar uygulamalarına ayırdık.

Şimdi arkana yaslan ve yazımızı okuyarak sana en uygun müzik çaları bulmaya bak. Mesela bizim en sevdiğimiz yöntem oyunun sesini kapatarak, oyun oynarken sevdiğimiz şarkıları dinlemek. Sen de mutlaka denemelisin.

Eğer senin de aklına farklı müzik çalarlar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. Pulsar Music Player

    Pulsar Music Player

    Listemizin ilk sırasındaki müzik çalar Pulsar Music Player. Telefonundaki şarkı listelerini düzenlemeni sağlayan uygulama grafik olarak son derece profesyonel hazırlanmış. Müzik dinlemeye başladığında ekran şık ve basit kullanımlı bir arayüze sahip oluyor.

  2. Phonograph Music Player

    Phonograph Music Player

    Listemizdeki bir diğer ücretsiz müzik çalar uygulaması da Phonograph Music Player. Uygulama şarkıları içeriğine, albümlere, şarkıcılara veya listelere göre düzenleyerek çalma listelerini oldukça kullanışlı hale getiriyor. Canlı görünümü de cabası!

  3. Shuttle+ Music Player

    Shuttle+ Music Player

    Shuttle+ Music Player harika grafikleriyle bizi oldukça etkiledi. Albüm ve şarkıcı bilgilerini alarak ekranda etkileyici bir listeleme yapan uygulama ses güçlendirme ve şarkı sözlerini görüntüleme özellikleri ile bizi resmen büyüledi.

  4. n7player Müzik çalar

    n7player Müzik çalar

    Bir diğer müzik çalar uygulaması olan n7player şarkılarını dinlemek için bir başka harika uygulama. Şarkılarını düzenleme, listeleme gibi özelliklerinin yanı sıra hemen hemen tüm dosya formatlarını çalmasıyla da diğerlerine fark atıyor. Mutlaka denemelisin.

  5. Neutron Music Player

    Neutron Music Player

    Listemizin son sırasındaysa Neutron Music Player uygulaması var. Ekranda müzik çalarken ses grafiklerini görmekten hoşlanıyorsan bu uygulama sana hitap ediyor demektir. Aynı zamanda neredeyse sınırsız ses ayarıyla kaliteli ses sunması da uygulamayı oldukça cazip kılıyor.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…