Telefonuna Videolar İndirebileceğin TubeMate, Videoder Gibi En İyi 5 Uygulama

Görseller - Telefonuna YouTube Videoları İndirebileceğin TubeMate, Videoder Gibi En İyi 5 Uygulama

Gün geçmiyor ki yepyeni bir video moda olmasın. Bazen bir şarkının klibi bazense tatlı mı tatlı bir kedicik. Evet YouTube‘dan bahsediyoruz. Ancak sorun şu ki insanın her zaman İnternet bağlantısı olmuyor. Bu nedenle videoları ücretsiz İnternet varken indirip daha sonra dilediğin kadar izlemenin yollarını aradık.

Bahsedeceğimiz uygulamalar sayesinde YouTube videoları indirmek oldukça kolay. Kısa ya da uzun fark etmez. Tek yapman gereken önereceğimiz uygulamalara bir göz atmak, sana uygun olanı indirmek ve dilediğin videoyu telefonuna kaydederek dilediğin zaman izlemek ya da paylaşmak!

Senin de aklına başka uygulamalar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. TubeMate YouTube Downloader

    TubeMate YouTube Downloader

    Listemizin ilk sırasındaki uygulamamız TubeMate YouTube Downloader. Kesinlikle ilk sırada olmayı hak ediyor. YouTube üzerinde video izlerken dilersen senin yerine videoyu kaydedebileceğin uygulama daha sonra videolarına kaldığın yerden devam etmeni sağlıyor. Biz bayıldık!

  2. VidMate - HD video downloader

    VidMate – HD video downloader

    Bir diğer YouTube video indirme uygulaması da VidMate HD video downloader. Adından da anlaşılacağı gibi HD kalitesinde videoları indirmene olanak tanıyor. Kaydettiğin videoları daha sonra WhatsApp ya da sosyal medyada da paylaşmanı sağlayan uygulamayı mutlaka telefonunda bulundurmalısın diye düşünüyoruz.

  3. Videoder Video & Music Downloader

    Videoder Video & Music Downloader

    Videoder Video & Music Downloader sadece videoları indirmekle kalmıyor, aynı zamanda beğendiğin müzikleri de telefonuna indirmeni sağlıyor. Bu sayede İnternet bağlantın olmasa da dilediğin zaman video ve müzik listenle harika vakit geçirmeni sağlıyor. Biz uygulamayı hemen indirdik!

  4. AVD Video İndirme Yöneticisi

    AVD Video İndirme Yöneticisi

    Listemizdeki bir diğer uygulama olan AVD Video İndirme Yöneticisi sayesinde İnternetten kolay ve ücretsiz olarak videolar indirebilir ve telefonuna kaydedebilirsin. Otomatik olarak videoları yakalayıp sana sormasına biz tam puan verdik. İnsanı zahmetten kurtarıyor 🙂

  5. Peggo - YouTube to MP3 Converter

    Peggo – YouTube to MP3 Converter

    Listemizin sonundaki uygulamamız ise Peggo YouTube to MP3 Converter. Videoları indirmeni sağlayan uygulama aynı zamanda müzik videolarını MP3 formatına çevirmeni de sağlıyor. Bu özelliği ile yer tasarrufu da sağlayan uygulama listemize girmeye hemen hak kazandı.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…