WhatsApp: Androidinde Videolarını GIF’e Dönüştür!

Görseller 1 - WhatsApp: Androidinde Videolarını GIF'e Dönüştür!

Hangimizde WhatsApp uygulaması yok ki! Evet hayatımızın en önemli iletişim uygulamalarından biri WhatsApp desek yanılmayız. Ancak WhatsApp artık sadece iletişim ve mesaj amaçlı değil. Aynı zamanda eğlence de var! Yazımızı okumaya devam et ve sen de bu eğlenceye katıl.

Artık WhatsApp sayesinde çektiğin herhangi bir videoyu GIF’e çevirmen mümkün. Çektiğin video nasıl olursa olsun 6 saniyelik hareketli GIF’e dönüştürebilirsin. Açıklamaları dikkatle oku ve arkadaşlarını şaşırtmaya hazır ol.

Videolarını nasıl GIF’e çevirip WhatsApp ile yollayabilirsin?

. Öncelikle GIF’e çevirmek istediğin bir video çek.

. Ardından WhatsApp üzerinde bir konuşma penceresi aç.

. Sağ üst köşedeki ataç sembolüne dokun.

. Galeriyi seç.

. GIF’e çevirmek istediğin videoyu seç.

. Belirecek video editöründe sağ üst köşedeki kamera simgesine dokun. GIF görüntülerinin ekranında belirdiğini göreceksin.

. Videonu dilediğin gibi değiştir. Ancak unutma sadece 6 saniyelik hareketli görüntü oluşacaktır.

. İşlemleri tamamladıktan sonra dilersen altına bir de mesaj yazarak yeşil oka bas ve gönder. Hepsi bu kadar!

Gördüğün gibi hayranlıkla izlediğin hareketli GIF’leri yapmak hiç de zor değil. Şimdi aileni ve arkadaşlarını eğlendireceğin paylaşımları düşünme zamanı.

Eğer senin de aklına başka ipuçları gelirse bize mutlaka Yorumlar kısmından yaz. Bu arada unutmadan aşağıya WhatsApp uygulamasının son sürümünü de bırakıyoruz. Bu özellik için uygulamayı yenilemen gerekebilir.

  1. WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger

    WhatsApp Messenger dünyanın en çok kullanılan iletişim uygulamasıdır. Hiçbir ekstra ücret ödemeden sohbet edebilir, kişilerine videolar, resimler, sesli mesajlar gönderebilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …