Uluslararası Yoga Günü İçin Daily Yoga, Yoga.com Gibi En İyi 5 Uygulama

yoga

Bugün günlerden Yoga günü! Evet çoğumuz farkında değiliz ama bugün uluslararası yoga günü. Bu nedenle de yazımızı yoga uygulamalarına ayırdık. Sen de stresten arınmak ve sakin bir gün geçirmek istiyorsan uygulamaları deneyebilirsin.

Uygulamalar sana egzersizleri yaparken rehberlik ediyor. Rahatlatıcı müzikleri ile de göz dolduran bu uygulamaları umarız sen de beğenirsin.

Senin de aklına başka uygulamalar gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. Daily Yoga - Fitness On-the-Go

    Daily Yoga – Fitness On-the-Go

    İlk uygulamamız Daily Yoga – Fitness On the Go. Adından da anlaşılacağı gibi günlük yoga faaliyetlerini düzenliyor. Tek yapman gereken indirip denemek ve biraz olsun rahatlamak. Farkı göreceksin.

  2. Yoga – hareketler ve sınıflar

    Yoga – hareketler ve sınıflar

    Yoga – hareketler ve sınıflar uygulaması ise listemizdeki bir diğer uygulama. Bu uygulama Yoga sınıflarına katılarak öğrenmeni sağlıyor. Kurslara param yetmiyor ya da vaktim yok diyorsan bu uygulama derdine derman olacak.

  3. Yoga.com Studio

    Yoga.com Studio

    Yoga.com Studio uygulaması da yoga pozlarının neredeyse tamamını bulacağın uygulamalardan biri. Basitten zora tüm yoga pozlarını gösteren uygulama sayesinde sana uygun olan pozu seçerek stresten uzaklaşabilirsin.

  4. Relax M Meditation: Sleep Yoga

    Relax M Meditation: Sleep Yoga

    Uyku sorunu çekiyorsan Relax M Meditation: Sleep Yoga ile bu sorununu aşabilirsin. Birbirinden rahatlatıcı içerikler arasından sana gerekeni seç ve rahat bir uyku uyu!

  5. Yoga

    Yoga

    Son uygulamamız Yoga tam bir öğretici. İçinde barındırdığı videolar sayesinde sana baştan sona yoga yapmayı öğretiyor. Dilediğin zaman durdurup devam edebileceğin videolar sayesinde yoga öğrenmek çok daha kolay. Biz oldukça beğendik!

WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?
WhatsApp etkinlik oluşturma ve yönetme nasıl yapılır?

Planladığın bir etkinliği paylaşmak ve arkadaşlarını haberdar etmek mi istiyorsun? Belirli gruplar için WhatsApp etkinlik oluşturma imkanı sunuyor. Tek tek haber vermekten kurtulmanı sağlayan bu yeni özelliği nasıl kullanacağını ve yöneteceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?
TikTok hesap gizleme nasıl yapılır?

Video izlemek istiyor ama kim olduğunun pek de bilinmesini istemiyor musun? TikTok hesap gizleme özelliğinden yararlanman mümkün. Böylelikle biyografin diğer kullanıcılara gösterilmez sen de daha gizli kalabilirsin. Hesabını nasıl gizleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?
Adım adım TikTok doğrulama nasıl yapılır?

Paylaşım yaptığın hesabın gerçekten sana ait olduğunu herkese anlatmak mı istiyorsun? Hesabın için TikTok doğrulama talebinde bulunabilirsin. Hesabın doğrulanırsa mavi tikli bir rozet alabilirsin. Doğrulama işlemlerini adım adım nasıl yapacağını öğrenmek için okumaya devam et…