Şampiyonlar Ligi Finali’ni Androidinden Nasıl İzleyebilirsin?

uefa

Spor ve özellikle futbol hayranları, sizler de 3 Haziran’da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali’ni bizler gibi heyecanla bekleyenlerden misiniz? Harika bir maç olacağı rakip takımlar sayesinde şimdiden belli olan final maçı için geri sayım devam edeyor. Spordan ve spor oyunlarından vazgeçemem diyorsan bu yazımız ve uygulamalar tam da senin için.

Juventus ve Real Madrid arasındaki bu final maçını canlı takip etmek ve diğer müsabakalar hakkında bilgi almak için uygulamalarımızın sana yararlı olacağını düşündük. Şimdiden iyi seyirler!

Eğer senin de eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından mutlaka yaz.

  1. UEFA Champions League

    UEFA Champions League

    UEFA Champions League UEFA’nın resmi uygulaması. Bu sayede içinde bulamayacağın bilgi yok desek doğru olur. Takımını seçebileceğin, canlı skorlara ulaşabileceğin uygulama aynı zamanda canlı anlatımlarıyla da ilgimizi çekti.

  2. Eurosport.com

    Eurosport.com

    Eurosport.com futbol da dahil tüm spor haberlerine ulaşmanı sağlayan bir diğer spor uygulaması. Bir çok maçın gerçek zamanlı sonuçlarını takip edebileceğin uygulama bazen sporcu ya da muhabirlerle de sohbet imkanı sağlamasıyla göz dolduruyor.

  3. LiveScore

    LiveScore

    Maçları takip etmeyi seviyorsan LiveScore uygulamasını telefonunda bulundursan iyi edersin. Tüm maçların skorlarını canlı olarak takip edebileceğin uygulama aynı zamanda verdiği istatistik bilgileri ile maç sonucu tahmin etmede oldukça işe yarıyor.

  4. Futbol Skor

    Futbol Skor

    Bir diğer canlı maç skoru takip edebileceğin uygulama da Futbol Skor. Kişiselleştirme yaparak takibe aldıklarını listeleyebileceğin uygulama da aynı zamanda bildirimler alarak merak ettiğin maç skorlarının sana gelmesini sağlayabilirsin.

  5. Onefootball - Sadece futbol!

    Onefootball – Sadece futbol!

    Onefootball da canlı maç takibi için tasarlanmış bir başka uygulama. Uluslararası karşılaşmalara kadar neredeyse tüm spor karşılaşmalarını takip edebileceğin uygulama kolay kullanımı ve başarılı tasarımıyla bizden tam puan aldı.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…