Şampiyonlar Ligi Finali’ni Androidinden Nasıl İzleyebilirsin?

uefa

Spor ve özellikle futbol hayranları, sizler de 3 Haziran’da oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali’ni bizler gibi heyecanla bekleyenlerden misiniz? Harika bir maç olacağı rakip takımlar sayesinde şimdiden belli olan final maçı için geri sayım devam edeyor. Spordan ve spor oyunlarından vazgeçemem diyorsan bu yazımız ve uygulamalar tam da senin için.

Juventus ve Real Madrid arasındaki bu final maçını canlı takip etmek ve diğer müsabakalar hakkında bilgi almak için uygulamalarımızın sana yararlı olacağını düşündük. Şimdiden iyi seyirler!

Eğer senin de eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından mutlaka yaz.

  1. UEFA Champions League

    UEFA Champions League

    UEFA Champions League UEFA’nın resmi uygulaması. Bu sayede içinde bulamayacağın bilgi yok desek doğru olur. Takımını seçebileceğin, canlı skorlara ulaşabileceğin uygulama aynı zamanda canlı anlatımlarıyla da ilgimizi çekti.

  2. Eurosport.com

    Eurosport.com

    Eurosport.com futbol da dahil tüm spor haberlerine ulaşmanı sağlayan bir diğer spor uygulaması. Bir çok maçın gerçek zamanlı sonuçlarını takip edebileceğin uygulama bazen sporcu ya da muhabirlerle de sohbet imkanı sağlamasıyla göz dolduruyor.

  3. LiveScore

    LiveScore

    Maçları takip etmeyi seviyorsan LiveScore uygulamasını telefonunda bulundursan iyi edersin. Tüm maçların skorlarını canlı olarak takip edebileceğin uygulama aynı zamanda verdiği istatistik bilgileri ile maç sonucu tahmin etmede oldukça işe yarıyor.

  4. Futbol Skor

    Futbol Skor

    Bir diğer canlı maç skoru takip edebileceğin uygulama da Futbol Skor. Kişiselleştirme yaparak takibe aldıklarını listeleyebileceğin uygulama da aynı zamanda bildirimler alarak merak ettiğin maç skorlarının sana gelmesini sağlayabilirsin.

  5. Onefootball - Sadece futbol!

    Onefootball – Sadece futbol!

    Onefootball da canlı maç takibi için tasarlanmış bir başka uygulama. Uluslararası karşılaşmalara kadar neredeyse tüm spor karşılaşmalarını takip edebileceğin uygulama kolay kullanımı ve başarılı tasarımıyla bizden tam puan aldı.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…