Namaz Vakitleri, Çoklu Zikirmatik Gibi Ramazan Ayı İçin En İyi 5 Android Uygulaması

ramazan

11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesine günler kaldı. Hepimizi bir heyecandır sardı. Bu sene Ramazan ayı boyunca sana eşlik edecek bir kaç uygulamayı tanıtmaya karar verdik. Telefonun için duvar kağıtlarından tut da namaz vakitlerine kadar gün boyu yanında taşıyabileceğin yardımcı uygulamalara kadar listemizi oluşturmaya çalıştık.

Umarız senin de hoşuna gider. Şimdiden hayırlı Ramazanlar!

Eğer senin de eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından mutlaka yaz.

  1. Ramazan Canlı Duvar Kağıtları

    Ramazan Canlı Duvar Kağıtları

    İlk uygulamamız Ramazan Canlı Duvar Kağıtları. Tüm Ramazan ayı boyunca telefonunda farklı İslami duvar kağıtları görmek istersen bu uygulamayı denemeni öneririz. Duvar kağıtları sayesinde yeni yerler ve bilgiler öğrenmen de mümkün.

  2. Namaz Vakitleri

    Namaz Vakitleri

    Bir başka pratik uygulama da Namaz Vakitleri. İçinde Namaz vakitlerine dair her türlü bilgiyi bulacağın uygulamanın da Ramazan ayında özellikle faydalı olacağını düşündük.

  3. Kıble Yönü Görsel Kabe Bulucu

    Kıble Yönü Görsel Kabe Bulucu

    Kıble Yönü Görsel Kabe Bulucu uygulaması da listemizin bir diğer konuğu. Hem yönünü bulmak hem de görsel olarak Kabe’yi görüntülemek uygulamanın her açıdan oldukça faydalı olmasını sağlıyor.

  4. İnternetsiz Çoklu Zikirmatik

    İnternetsiz Çoklu Zikirmatik

    Zikir sayılarını senin için sayan İnternetsiz Çoklu Zikirmatik uygulaması da Ramazan ayında yanında bulundurmak isteyebileceğin uygulamalardan olabilir diye düşündük. Ayrıca çevrimdışı kullanılabilmesi de bizlerin dikkatini çekti.

  5. Duam: Kıble, Ezan, Kuran

    Duam: Kıble, Ezan, Kuran

    Son uygulamamızsa Duam: Kıble, Ezan, Kuran. Kıble’nin yönünü gösteren uygulama aynı zamanda Ezan saatlerini de bildiriyor. Ayrıca Kur’an-ı Kerim ve mealini de bulabileceğin uygulama birçok ihtiyacı aynı zamanda karşılaması sayesinde bizden de tam puan aldı.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…