Trivia Crack, Quiz Harry Potter Gibi En İyi 5 Bilgi Oyunu

bilgi

Havalar güzelleştikçe insanın artık erkenden uyuyası gelmiyor. Haliyle de oyun oynama süremiz biraz daha uzadı. Bu yazımızda uzayan günlerde arkadaşların ve ailenle oynayabileceğin test ve bulmaca oyunların en keyiflilerini tanıtmaya karar verdik. Bilgini test ederken aynı zamanda yeni şeyler de öğreneceğin bu oyunlar eğlenmek için birebir!

Kısaca Quiz Oyunları diye adlandırılan bu oyunlar sayesinde bilgini test ederken doyasıya eğlenmeni dileriz.

Eklemek istediğin başka oyunlar olursa bize Yorumlar kısmından mutlaka yaz!

  1. Logo Oyun:Marka Guess

    Logo Oyun:Marka Guess

    İşte en keyifli oyunlardan biri: Logo Oyun: Marka Tahmini. Tek başına ya da arkadaşlarınla oynayabileceğin bu oyunda amaç ekranda beliren markaların isimlerini doğru tahmin etmek. Şaşırtıcı derecede eğlendiriyor!

  2. Trivia Crack

    Trivia Crack

    Trivia oyununu duymayanınız yoktur. İşte Trivia Crack de bunun üzerine kurulmuş bir oyun. Sanattan coğrafyaya onlarca başlıkta yarışabileceğin bu oyunda rekabet oldukça yüksek. Hem öğrenmek hem de eğlenmek için ideal.

  3. What if..

    What if..

    What if… oyunu kelimenin tam anlamıyla bir eğlence bombası. Ekranda beliren senaryolara dair cümleleri doğru şekilde tamamlamayı tahmin ederek oynanıyor. Bazı soru tipleri yüzünden büyük yaştakilere hitep ettiğini hatırlatalım.

  4. Coğrafya Bilgi Yarışması 3D

    Coğrafya Bilgi Yarışması 3D

    İşte zor ama eğlenceli bir oyun daha. Coğrafya Bilgi Yarışması 3D. Adından da anlaşılacağı gibi sorular coğrafya bilgisi üzerine. Ancak kendine güveniyorsan oldukça keyif alacağını garantileyebiliriz.

  5. Quiz Harry Potter

    Quiz Harry Potter

    Quiz Harry Potter oyunu da yine adından anlaşılacağı gibi Harry Potter hayranlarını oldukça mutlu edecek. Filmdeki ve kitaptaki bilgileri test eden oyun sayesinde biz bilmediğimiz bir sürü şey öğrendik. Sıra sende!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…