Backdrops, Muzei Gibi En İyi 5 Android Duvar Kağıdı İçeriği

Görseller - Backdrops, Muzei Gibi En İyi 5 Android Duvar Kağıdı İçeriği

Her gün aynı telefon ekranına bakmaktan sıkılıyor musun? İnsan uyandığında, işe ya da okula giderken içini ferahlatacak bir şeyler görmek istiyor. Ne de olsa telefonlarımız gün boyu elimizde. Mesajlarımıza bakarken ya da oyunumuza kaldığımız yerden devam etmek için elimizi attığımız cihazımızın biraz daha güzel bir ekranı olmasını istemek hepimizin hakkı.

Bu nedenle yazımızı en iyi içerikler sunan duvar kağıdı ve ekran koruyucu uygulamalarına ayırdık. Sayısız seçenek arasından mutlaka sana hitap edecek bir duvar kağıdı bulacağından eminiz.

Senin de aklına farklı bir uygulama gelirse bizlerle Yorumlar kısmından paylaşabilirsin.

  1. Backdrops - Wallpapers

    Backdrops – Wallpapers

    llk uygulamamız Backdrops. İçinde sayısız duvar kağıdı barındıran uygulama ücretsiz. Google hesabınla kolayca erişilen kütüphanesi sayesinde telefonuna farklı bir görünüm verebilirsin. Bir dene deriz.

  2. Backgrounds HD Wallpapers

    Backgrounds HD Wallpapers

    Oldukça uzun zamandır varolan bir diğer uygulama ise Backgrounds HD Wallpapers. Tamamen ücretsiz olan uygulama içinde nerdeyse sayısız duvar kağıdı bulundurmakta. Ayrıca tamemen HD olan duvar kağıtları oldukça kaliteli bir görüntü sunuyor.

  3. Cool Wallpapers HD

    Cool Wallpapers HD

    Cool Wallpapers HD 100.000’in üzerinde resim ve duvar kağıdı ile bizi oldukça büyüledi. Sürekli güncellenen koleksiyonu da tam puan almayı hak ediyor. HD olmasının yanı sıra üç boyutlu duvar kağıdı seçeneğiyle diğerlerinden farklılaşıyor.

  4. Muzei Live Wallpaper

    Muzei Live Wallpaper

    Bir diğer uygulama olan Muzei Live Wallpaper sanat eserlerinden esinleniler sayısız resim ve duvar kağıdına sahip. Farklı bir görünüm elde etmek için bizce doğru seçenek. Ayrıca galerinden istediğin fotoğrafı da kullanabilmene olanak sağlıyor.

  5. Tapet - Wallpapers Reinvented

    Tapet – Wallpapers Reinvented

    Son uygulamamız Tapet içerik olarak oldukça zengin bir kütüphaneye sahip. Telefonunun ekran çözünürlüğüne göre duvar kağıdını otomatik olarak ayarlaması oldukça güzel düşünülmüş. Ayrıca indirmene gerek kalmadan resimleri otomatik olarak oluşturup, özel efektler uygulayabilmeni de sağlıyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…