Mortal Kombat X ve Fight Club Gibi En İyi Android Dövüş Oyunları

Görseller - Mortal Kombat X ve Fight Club Gibi En İyi Android Dövüş Oyunları

Mayıs ayı ansızın bastıran sıcaklarla yüzümüze gülümsemeye başladı bile! Hepimizin içinde bir enerji patlaması olduğu kesin. İşte düşündük taşıdık ve bu enerjini nereye harcayabilirsin diye düşünürken yazımızın konusunu en iyi dövüş oyunları olarak belirledik.

Heyecan arıyorsan yazımızdaki oyunlar bu isteğini fazlasıyla karşılamaya aday. Nostaljik oyunların Android için yapılmış yeni versiyonlarından tut da üç boyutlu boks yapmak için tasarlanmış oyunlara kadar listemize stresini atmana yarayacak bir çok oyun ekledik. Umarız sen de bizim kadar heyecanla oynarsın.

Eklemek istediğin başka oyunlar olursa bize Yorumlar kısmından mutlaka yaz!

  1. MORTAL KOMBAT X

    MORTAL KOMBAT X

    Mortal Kombat oyununu hatırlamayanımız yoktur sanırız. Oyun şimdi Mortal Kombat X adıyla Android telefonlarımıza kadar girdi. Dövüşçülerini seçerek savaştıracağın oyunda aynı zamanda kartları kullanarak dövüşçülerine yeni özellikler de kazandırabilirsin. Rakiplerini alt etmek için bu oyunu indirmeni tavsiye ederiz.

  2. Shadow Fight 2

    Shadow Fight 2

    Shadow Fight 2 tıpkı ilki gibi tam bir efsane! Bire bir karşılaşmalar yapacağın oyunda farklı hareketler yapmayı öğrenmeli, kılıç kullanmayı bilmeli ve dövüş sanatlarının inceliklerini öğrenmeye hevesli olmalısın. Zamanla rakiplerini yenerek ilerlediğin oyundaki amacın dünyayı kötülerden temizlemek.

  3. EA SPORTS™ UFC

    EA SPORTS™ UFC

    Boks hoşlandığın spor dallarından biriyse EA Sports UFC oyunundan kesinlikle hoşlanacaksın. 4 ayrı boks sikletine sahip oyunda amaç yumruklarla rakiplerini devirmek ve şampiyon olmak. Gerçekçi grafikleriyle bizi mest eden bu oyun emin ol seni hayal kırıklığına uğratmayacak.

  4. Fight Club - Fighting Games

    Fight Club – Fighting Games

    Dövüş kulübü olarak da çevirebileceğimiz Fight Club oyunu tam bir adrenalin deposu. Farklı hareketlerle ve farklı mekanlarda rakiplerinle karşılaşacağın oyunda bazen kan gövdeyi götürebiliyor. Acıma hissim pek yok, düşünmeden dalarım diyorsan bu oyunla keyifli saatler seni bekliyor demektir.

  5. Boks Kralı - Punch Boxing 3D

    Boks Kralı – Punch Boxing 3D

    Eğer sıradan dövüş oyunları seni tatmin etmiyorsa Punch Boxing 3D seni çağırıyor! Üç boyutlu tasarımı sayesinde insanın kendini ringte hissettiği bu oyun oynarken inanılmaz keyif veriyor. Kurallar basit çünkü kural yok! En acımasız olan şampiyonluğu kazanır.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …