Rondo, Moonshine Gibi Android’ini Kişiselleştirebileceğin En İyi 5 Simge Uygulaması

icon

Bahar ayları gelir, hepimiz daha bakımlı olmaya çalışırken telefonlarımız boş durur mu? Elbette hayır! Sürekli aynı ekrana bakmaktan sıkılanlar ya da telefonuna daha havalı bir görünüm katmak isteyenlerin, yazımızı dikkatle okumasını tavsiye ederiz.

Birbirinden ilginç simge uygulamalarıyla yaz gelmeden telefonuna farklı bir görünüm vermek mümkün. Hatta uygulamaları indirip yükledikten sonra telefonunu mu yeniledin sorusuyla karlılaşırsan şaşırma. Kendi zevkine göre ekranını düzenleyebileceğin ve birbirinden farklı simge temaları seçebileceğin bu uygulamalar telefonunda az yer kaplamasıyla da bir artı puanı daha hak ediyorlar.

Umarız aradığın görünümü tavsiye edeceğimiz uygulamalardan birinde bulursun. Eğer eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından yazarsan seviniriz!

  1. Rondo - Icon Pack

    Rondo – Icon Pack

    Uygulamalarımızdan ilki Rondo. Öncelikle içinde 19 tane özgün duvar kağıdı barındırdığını söyleyelim. Kategorilere ayrımlış olan simgelerden birini seçerek telefonuna tamamen farklı bir görünüm verebilirsin. Ayrıca ekranında kullanabileceğin dijital saatin görünümünden biz oldukça hoşlandık. Farklılık arıyorsan buraya!

  2. IMMATERIALIS ICON PACK

    IMMATERIALIS ICON PACK

    Tek kelimeyle Immaterialis Icon Pack uygulamasına bayıldık! Doğrusunu söylemek gerekise telefonuna diğerlerinden oldukça farklı bir görünüm sunuyor. Ayrıca ekranda beliren takvim uygulaması da oldukça şık. Herkesin kullandığından farklı simgelere sahip olmak istiyorsan indirmeni şiddetle tavsiye ediyoruz.

  3. Balx - Icon Pack

    Balx – Icon Pack

    3000’den fazla simge! Evet şaka değil, Balx Icon Pack sana 3000’den fazla hem de HD kalitesinde simge seçeneği sunuyor. Ayrıca 68 adet duvar kağıdı bulunduran uygulama tamamen ücretsiz. Seçenekler arasında başım dönmeden bana uyan görünümü bulurum diyorsan buyur.

  4. Crispy - Icon Pack

    Crispy – Icon Pack

    Crispy – Icon Pack bulut üzerinden çalışabildiği için telefonunda çok az yer kaplıyor. Elbette bu hafif uygulama bu nedenle listemize girmeye hak kazandı. Kullanıcı dostu olması ve kullanım kolaylığıyla telefonunun görünümünü hemen değiştirebileceğin bu ücretsiz uygulamayı kaçırma deriz.

  5. Moonshine - Icon Pack

    Moonshine – Icon Pack

    Moonshine uygulaması tamamen yeni Google görünümünden esinlenilerek hazırlanmış. Bu onu kurduğun anda çok tanıdık bir ekran haline getiriyor. 17 duvar kağıdına da sahip uygulama hafifliği ve telefonu yormamasıyla da göz dolduruyor. Sadelik ve işlevselliğin bir arada olmasından hoşlananların mutlaka sahip olması gereken bir seçenek.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…