Google Flight Uygulaması İle Ucuza Uçmanın İpuçları

gf

Tatil yapmak hepimizin hakkı. Ancak tatil demek aynı zamanda para da harcamak demek olduğundan planlama aşamasında elbette en ucuz ve kaliteli olan seçenekleri bulmak istiyoruz. Ancak o kadar fazla karşılaştırmalı sayfadan en uygun olan seçeneği bulmak pek de kolay değil.

İşte bu nedenle bu yazımızı Google Flight için ayırdık. Neredeyse tüm alternatifleri gösteren Google Flight sayesinde artık ucuz bir şeyleri kaçırdım mı diye endişelenmene gerek yok. Senin için hazırladığımız ipuçlarını kullanarak hayatının tatilini bulabilirsin!

1. Fiyat Düşmelerinden Haberdar Ol

Uygulama içierisinde dolaşırken kimi seçenekler tam senlik! Ama bir sorun var, fiyat fazla yüksek. İşte bu durumlarda fiyat düşünce haber ver seçeneğini işaretleyerek hayalindeki tatil ucuzlayınca haberdar olabilirsin.

2. Bölgesel Haritalarda Geniş Aramalar Yap

Tam olarak nereye gideceğini bilmiyorsun ancak yaklaşık olarak hangi bölgeye ya da kıtaya gideceğinden eminsen bu özellik sana hitap edecektir. Geniş bir harita üzerinden fiyatları da görerek tercihini yapabilirsin.

map

3. Kendini Şanslı Hissediyor musun?

Evet, bu özellik tatil arama seçeneklerinde de var. Kararsızsan ve tavsiyeye ihtiyacın varsa birak Google Flight sana kendini şanslı hissettirsin. Bazen çok isabetli önerilerde bulunduğunu söylememiz lazım.

4. En Ucuz Uçuşları Listele

Bu tanıdık gelecek bir özellik. Google Flight yaptığın filtrelemelere göre sana aradığın uçuşları sıralayacaktır. Sadece fiyata değil uçuş süresi gibi farklı şeylere de önem verenler için oldukça kullanışlı bir özellik.

5. Aylık Takvimle En Ucuz Günleri Görüntüle

Fiyat filtrelemesini ayrıca aylık takvim üzerinde de görebilirsin. Zaman konusunda sorunun yoksa, bazı günlerdeki çok daha düşük fiyatları mutlaka değerlendirmeni tavsiye ederiz.

6. Ne Kadar Tasarruf Edeceğine Bak

Bu özelliğe biz bayıldık. Tatil planındaki ufak değişiklerle ne kadar para tasarrufu yapacağını görüntüleyebiliyorsun. Yakındaki başka bir havaalanını kullanmak ya da tatiline bir kaç gün geç başlamak sana ne kadar tasarruf yaptıracak merak edilmez mi!

save

7. Bulduğun Uçuşu Google Flight İle Gözlem Altında Tut

Sonunda hayalinin uçuşunu buldun diyelim. Diğer sayfaların arasında kaybolup gitmemesi için bırak uçuşunu Google Flight takibe alsın. Bakarsın bir indirim anına denk gelir ve biraz daha tasarruf edersin!

Senin de bize söyleyeceklerin varsa lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…