Crash of Cars ve Zombi Oyunu Gibi Mart Ayının Birbirinden Heyecanlı 5 Oyunu

mart

Mart ayını yolculadığımız şu günlerde hepimizin içine yaz heyecanı düştü. Gerçekten de saatlerin yeniden ayarlanması ve günlerin uzamasıyla bizlerin morali biraz daha düzeldi. Ancak bu sevincimizi aynı zamanda Mart ayının birbirinden harika oyunlarına da borçluyuz.

Yazımızda senin için Mart ayının en göze çarpan 5 oyununu listeledik. Umarız aralarından hoşuna gidecek bir oyun bulursun.Oyun listesine araba parçalamadan zombiler arasında hayatta kalmaya kadar çeşitli oyunlar seçmeye çalıştık. Uzayan günlerde güneşin tadını çıkarırken aynı zamanda eğlenceli vakit geçirmek istiyorsan listemizi dikkatle okumanı tavsiye ederiz.

Gözümüzden kaçan bir oyun olduğunu düşünüyorsan bize Yorumlar kısmından yazmayı unutma!

  1. Crash of Cars

    Crash of Cars

    İlk oyunumuz Crash of Cars. Adından da anlayacağın gibi oyun arabayla kovalamaca ve parçalanana kadar oynamaya dayanıyor. Sürekli heyecanın dorukta olduğu oyunda seviyeleri atladıkça daha da zorlaşan aşamalara geçeceksin. Masraf çıkarmayınca arabaları parçalamaktan biz çok zevk aldık!

  2. Zombi Oyunu: İnşa Ve Hayat

    Zombi Oyunu: İnşa Ve Hayat

    Zombi oyunlarından hoşlanıyorsan Zombi Oyunları: İnşa ve Hayat oyununu kaçırmaman gerek. Oyunda köyünü inşa ederek ardından zombilerin saldırılarından koruman gerekiyor. Gerçekçi grafikleri sayesinde göze çarpan oyunun müzikleri de son derece heyecan verici.

  3. Korsanlar savaş çağı gemileri

    Korsanlar savaş çağı gemileri

    Hemen belirtelim Korsanlar savaş çağı gemilerinden oldukça etkilendik. Döneme ait yelkenli gemileri son derece gerçekçi tasarlanmış oyunda taktik becerileri de oldukça önemli. Eğer yağmayı ve deniz savaşlarını seviyorsan bu oyun sayesinde telefonunu elinden düşüremeyeceksin.

  4. Toca Hair Salon 3

    Toca Hair Salon 3

    Saç şekilleri yapmaktan hoşlanıyorsan Toca Hair Salon 3 oyunundan da hoşlanacaksın demektir. Oyun oldukça kolay bir arayüze sahip. Tek yapman gereken sayısız saç modelinden en beğendiklerini oyunculara uygulaman. Sıkıntıya birebir!

  5. Futbolcu Annenin Çılgın Günü

    Futbolcu Annenin Çılgın Günü

    Aman çocuk futbolcu olmasın cümlesi artık eskilerde kaldı. Şimdilerde artık aileler çocuklarının sporcu olmasını daha fazla desteklemeye başladılar. Futbolcu Annenin Çılgın Günü oyunu da çocuğunu destekleyen bir anneyi anlatıyor. Maç için gerekli şeyleri yaparak çocuğuna yardım etmek istemez misin?

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …