2017 Şubat Ayının Batman: Arkham Underworld, Heroes Evolved Gibi En İyi 5 Oyunu

gamess

Kışın son ayını da geride bıraktık! Evet Mart ayıyla birlikte telefonlarımıza da bahar geleceğe benziyor. Dünkü yazımızda Şubat ayının en iyi uygulamalarını tanıtmıştık. Bugünse sıra 2017 Şubat ayının en iyi oyunlarına geldi.

Kısa ama çılgın bir kapışmanın yaşandığı Şubat ayı Android oyunlar dünyasında öne çıkan oyunları senin için sıraladık. Bu oyunları gözden kaçırdıysan artık endişelenmene gerek yok. Çevrimdışı ya da çoklu oyuncuyla oynanabilen seçtiğimiz oyunlar sayesinde heyecanına heyecan katamanı umarız.

Tek yapman gereken telefonunu tam şarj ettiğine emin olup dilediğin oyunla günü ve zamanı unutmaya hazırlanmak! Gözümüzden kaçan bir oyun olduğunu düşünüyorsan bize Yorumlar kısmından yaz, hepimiz faydalanalım 🙂

  1. Batman: Arkham Underworld

    Batman: Arkham Underworld

    İlk oyunumuz Batman: Arkham Underworld. Ancak adı seni şaşırtmasın. Bu oyunda kötülerin tarafındayız. Amaç çeteni oluşturmak, zekice savaşmak ve Batman’i yenmek! Oyun senaryosunun akıcılığı ve grafiklerindeki kalite sayesinde resmen akıyor! Biraz da kötülerin yanında savaşayım diyorsan buyur 🙂

  2. Bethesda® Pinball

    Bethesda® Pinball

    Bethesda Pinball oyunu ile zamanı unutmaya hazır ol. Sevdiğin oyunları arka plan olarak kullanan bu tilt oyunu ile heyecanlanmamak elde değil. Arka plandaki efekler sayesinde iyice kendini kaptıracağın bu oyunda en sıkıldığın anın bile nasıl geçtiğinin farkına varmayacaksın.

  3. Heroes Evolved

    Heroes Evolved

    Heroes Evolved oyunu da Şubat ayının yıldızlarından oldu. Bilinmez bir dünyada kendi köyünü kurarak düşmana karşı savunman gereken oyunun en iyi yanı çevrimiçi olarak tüm dünyaya karşı oynanabilmesi. Grafikler ve müziği için oyunu hemen indirmeni tavsiye ederiz. Çünkü resmen anlatılmaz yaşanır!

  4. MTB Downhill : Multiplayer

    MTB Downhill : Multiplayer

    Çoklu oyunculu MTB Downhill: Mutiplayer oyunu çılgın mı çılgın bir motosiklet macerası. En güçlü motoru zamanla oluşturacağın oyunda kar, yağmur, çamur ne ararsan var. Adrenalini seviyorsan ve herkesin tozunu attırırım diyorsan buyur bir tur dene bakalım!

  5. Tiny Gladiators

    Tiny Gladiators

    En şirin oyunu en sona sakladık: Tiny Gladiators. Oyunda çizimleri karikatürize edilmiş gladyatörünü seçip rakibini yenmen gerekiyor. Ancak sadece bu da değil, her seviyenin sonundaki bölüm sonu canavarını da alt etmen gerekiyor. Biz oldukça zorlandık ama gladyatörümüzü kaptırmadan birkaç seviye geçmeyi başardık. Şimdi sıra sende!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…