Oscar’lı Filmleri İzlemek İçin Netflix, Wuaki Gibi En İyi Uygulamalar

tv

İşte heyecanla beklediğimiz günlerden biri daha kapıya dayandı. Oscar Ödülleri! 26 Şubat tarihini hemen bir köşeye kaydet. Mısırları patlat ve koltuğuna kurul. Ancak sana bir sürprizimiz var. Filmleri izlemek için illa evde olmana artık gerek yok. Aşağıda bahsedeceğimiz harika uygulamalar sayesinde artık film ve diziler sen ne zaman istersen elinin altında olacak.

Bir de etrafta ücretsiz kablosuz İnternet bulursan keyfine diyecek kalmayacak. Artık dizilerine kaldığın yerden devam etmek için eve dönmeyi beklemene ya da çıkan yeni bir filmi izlemek için kuyruklarda beklemene gerek yok. Yazımızdaki uygulmalar umarız ki seni de bizler kadar heyecanlandır. Ne diyelim; iyi seyirler!

Uygulamaları indirip denedikten sonra tecrübelerini bize Yorumlar kısmından yazmayı unutmazsan seviniriz.

  1. Tubi TV - Free TV & Movies

    Tubi TV – Free TV & Movies

    İlk uygulamamız Tubi TV. İçinde neredeyse sayısız dizi ve film barındırıyor. Ayrıca ücretsiz olanlar için de ayrı bir menüsü bulunduğundan kullanımı oldukça kolay. Sevdiğin dizilerini takip etmeni oldukça kolaylaştıracak uygulamada kategoriler sayesinde de zevkine uygun filmleri sıralaman mümkün.

  2. Netflix

    Netflix

    Son yıllarda adını daha sık duyduğumuz Netflix, kullanıcıların her an, her yerde film ve dizilerini izlemelerine hatta bir çok televizon programını da takip etmelerine olanak sağlıyor. Ayrıca akıllı yapısı sayesinde sana zamanla zevkine göre izlenilecekleri tavsiye ediyor. Netflix olmazsa olmazlarımızdan.

  3. Google Play Filmler

    Google Play Filmler

    Bir başka devasa arşive sahip olan uygulama da Google Play Filmler. Zaten Google adını okuduğunda uygulamanın nasıl bir derya deniz olduğunu tahmin etmişsindir. Tek yapman gereken filmlerini ve dizilerini takibe almak ve canın istediğinde uygulamayı açarak kaldığın yerden izlemeye devam etmek. Biz bayıldık!

  4. MUBI - HARİKA FİLMLER İZLEYİN

    MUBI – HARİKA FİLMLER İZLEYİN

    Son uygulamamızsa MUBI. Yine aynı şekilde içinde sayısız film barındırıyor. Ancak bu uygulamayı diğerlerinden ayıran bir özellik var. Her gün ünlü bir filmi sana hediye etmesi! Hediye filmini de 30 gün içinde izleme hakkın oluyor. Sürprizlerden hoşlananlar için şiddetle tavsiye edebileceğimiz bir uygulama.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…