Hürriyet Mobil, Eurosport Gibi Telefonunda Mutlaka Olması Gereken 5 Haber Uygulaması

Görseller - Hürriyet Mobil, Eurosport Gibi Telefonunda Mutlaka Olması Gereken 5 Haber Uygulaması

Eskiden tek haber kaynağımız olan gazeteyi elimize alır, hatta yanımızdakilerle beraber okumaya çalışırdık. Ancak tekolojinin baş döndürücü hızı sayesinde artık tüm haberleri akıllı telefonlarımızdan takip edebilir hale geldik. Görünen o ki 2017 hem ülkemizde hem de dünyada önemli gelişmelere sahne olacağından bizler telefonunda haber uygulamaları bulundurmak isteyebileceğini düşündük. Dünyada ve Türkiye’de neler olduğunu takip ediyorsan ve en son haberler hemen cebine gelsin istiyorsan önereceğimiz uygulamaları indirmeye başlayabilirsin. Yazımızda normal haber uygulamalarının yanı sıra spor haberlerini ve döviz kurları gibi finans haberlerini de takip etmek isteyebileceğinden farklı türde haber uygulamalarına da yer verdik. Umarız hep güzel haberler alacağın bir yıl geçirirsin!

Eğer aklına farklı bir haber uygulaması gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. Google Haberler ve Hava Durumu

    Google Haberler ve Hava Durumu

    İşte tüm dünyadaki güncel haberlere ulaşabileceğin bir uygulama: Google Haberler ve Hava Durumu. Adından da anlaşılacağı gibi bu haber uygulaması ile aynı zamanda hava durumunu da takip edebilirsin. Hem haber okumak hem de kötü hava sürprizlerine hazırlıklı olmak istiyorsan uygulama seni bekliyor.

  2. Hürriyet Mobil

    Hürriyet Mobil

    En önemli haber uygulamalarından biri daha: Hürriyet Mobil. Hürriyet gazetesi artık telefonunda bir uygulama olarak kullanılabiliyor. Günlük haberleri takip etmek ve köşe yazarlarını yazılarını okumak için yılların tecrübesinin avantajına sahip bu uygulamayı hemen indirmeni tavsiye ediyoruz.

  3. Sözcü Gazete,Haber,Yazar

    Sözcü Gazete,Haber,Yazar

    Bir diğer güçlü haber uygulaması da Sözcü Gazete, Haber, Yazar. Sürekli güncellenen haberler ve adından çok söz ettiren köşe yazarlarının son yazılarına telefonundan ulaşmak istiyorsan Sözcü uygulaması tam senlik. Ayrıca uygulama üzerinden ekonomi, hava durumu ve spor haberlerine de ulaşabilirsin.

  4. Eurosport.com

    Eurosport.com

    Eurosport tek kelimeyle mükemmel bir spor haberleri uygulaması. Aklına gelebilecek tüm spor türlerine yer veren uygulama sayesinde spor haberlerine ve güncel sonuçlara ulaşmak oldukça basit. Sen de bizim gibi spordan vazgeçemeyenlerdensen hemen bu uygulamayı indirmeye başla deriz.

  5. Bloomberg+

    Bloomberg+

    Ekonomi haberleri gittikçe hayatımızda daha fazla yer almaya başladı. Döviz, enflasyon rakamları, altın, yakıt fiyatları, faiz, iş ve şirket haberleri gibi geniş bir haber yelpazesine sahip Bloomberg+ sayesinde, saniyelerin bile önemli olduğu ekonomiyi hızla ve cep telefonundan takip etmek çok kolay!

Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget
Ana ekranını daha işlevsel yapacak en iyi 5 Android widget

Android telefonunu açtığında ana ekranında daha işlevsel araçlar görmek ister misin? İşte ana ekranını daha kullanışlı hale getirecek en iyi 5 Android widget. Listemizdeki widgetlar ile haberlere bakabilir, notlar alabilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …

Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması
Küçük işletmeler için en iyi 5 e-fatura uygulaması

Serbest çalışan biriysen veya küçük bir işletmen varsa fatura kesmen gerektiğinde Android yanı başında. En iyi 5 e-fatura uygulamasını senin için listeledik. Bu uygulamalarla kağıt israf etmeden fatura kesebilir ve müşterilerine gönderebilirsin. Detaylar için okumaya devam et…

Android’de bilmen gereken en iyi borsa uygulamaları
Android’de bilmen gereken en iyi borsa uygulamaları

Finans piyasalarını takip etmek ve hisse senedi yatırımlarını daha hızlı yönetmek ister misin? Android için geliştirilen en iyi borsa uygulamaları ile anlık piyasa verilerini takip ederek hisse performanslarını öğrenebilirsin. Çok daha fazlasını yapmak için okumaya devam et! …