Pokémon Duel: Nasıl Oynanır ve Oyun Bilgisi

Image 1 Pokémon Duel: Nasıl Oynanır ve Oyun Bilgisi

Geçen hafta Pokemon Duel oyununun Android cihazlar için piyasaya sürüldüğü duyurusu yapıldı. Zaten Japonca sürümünün denemelerinden sonra elimiz kulağımızda oyunun küresel pazara sunulmasını bekliyorduk. İyi haber geldi! Oyun artık bir tık ötemizde indirilmeyi bekliyor.

Oyun hakkında bilgi almak, nasıl oynandığını öğrenmek veya nereden indirebileceğini keşfetmek istiyorsan okumaya devam et. Yazımız seni bu konular hakkında bilgilendirmek için.

Aklına takılanları da bize Yorumlar kısmından sormayı unutma.

Pokemon Duel Nedir?

Pokemon Duel oyununda minik dijital Pokemon karakterleri baş rolde. Karakterini seçip stratejik davranarak rakibini alt etmen gerekiyor. Ayrıca tamamen ücretsiz!

Pokemon Duel Nasıl Oynanır?

Oyuna başlamak için 6 Pokemon karakterinden birini seçip sahnede yerini almalısın. Sıran her geldiğinde rakibinin hedefine biraz daha yaklaşarak ele geçirmen ve sonunda da karargahını da alarak oyunu tamamlaman gerekiyor.

Oyun 10 farklı sahneye sahip. Her birinde Pokemon’unun farklı hızları var. Ayrıca her başlangıçta farklı eşyalar seçerek Pokemon’unu hazırlama şansın bulunmakta. Kimi eşyalar takas edilebilir kimileriyse sana oyunda fayda sağlayacak özelliklere sahip. Ama rakibine dikkat et! Her an saldırıya uğrayabilirsin.

Rakibini hareket edemeyeceği şekilde çevreleyebilir ya da onunla geleneksel şekilde savaşabilirsin. Buna zaten muhtemelen Pokemon GO oyunundan aşinasındır.

poke2

Pokemon Duel Mücadelesi

Oyunda eğer bir Pokemon’u çevreleyemezsen işte o an savaşın içindesin demektir. Her Pokemon’un sahip olduğu özellikleri gösteren grafikleri iyi incelemeni tavsiye ederiz. Bu sayede savaşında ihtiyaç duyacağın hareketlere sahip olman kolaylaşacak. Mücadelenin sonunda alınan puanların hesaplanmasıyla daha yüksek puan alan oyuncu turun galibi oluyor.

Kaybedense oyun alanından çıkarılıyor. Her kazandığın mücadelenin ardından da yeni bir Pokemon gibi bir çok ödül kazanacaksın. Savaş ganimeti de diyebiliriz.

Daha fazla Pokemon ya da eşya nasıl elde edilir?

Pokemon Duel oyununun içinde farklı Pokemonlar, eşyalar, hızlandırıcılar gibi şeyler alabileceğin bir dükkan bulunuyor. Ancak dükkanda oyuna özgü mücevher taşlarıyla ödeme yapman lazım. Taşları Pokemon Duel oynayarak ve özel görevleri başararak kazanabilirsin.

Henüz yeni çıkmış Pokemon Duel oyununu indirmek istiyorsan aşağıya tıklaman yeterli. Oyunda seni bekliyor olacağız!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…