2017 Ocak Ayının En İyi 5 Uygulaması: GoArt, JioSwitch-Secure File Transfer, PSafe Total Android Antivírus

ocak

Ocak ayı da hızla geçip gitti. Geçerken de ardında birbirinden harika uygulamalar bıraktı. Android dünyasının hızında gözünden kaçırmış olabilirsin diye senin için bu ayın en iyi uygulamalarını derlemeye çalıştık. Fotoğraf düzenlemeden ücretsiz telefon konuşması yapabileceğin uygulamaların yanı sıra telefonunun güvenliği için de kimi uygulamalara yer vermeye çalıştık. Umarız listemizi okuduktan sonra kendin için kullanabileceğin bir ugulama bulursun.

Senin de eklemek istediklerin olursa bize Yorumlar kısmından yazabileceğini unutma.

  1. GoArt

    GoArt

    İlk uygulamamız GoArt. Bir çok fotoğraf düzenleme uygulamasının adını duyduğunun farkındayız. Ancak GoArt diğerlerinden biraz daha farklı. Adından da anlaşılacağı üzere bu uygulama sanatsal efektlere ağırlık veriyor. Eğer tasarımdan, sanattan ve farklılıktan hoşlanıyorsan GoArt uygulamasını mutlaka denemelisin.

  2. JioSwitch-Secure File Transfer

    JioSwitch-Secure File Transfer

    Telefondan telefona dosya, müzik ya da fotoğraf göndermek istiyorsun. Ancak bunu basit ve hızlı şekilde yapmak istiyorsun. O zaman aradığın uygulama JioSwitch File Transfer. Bluetooth’dan 100 kat daha hızlı olan ve İnternet paketinden harcamadan veri aktarımı yapabileceğin bu uygulamayı biz hemen indirdik. Sıra sende!

  3. PSafe Total Android Antivírus

    PSafe Total Android Antivírus

    PSafe Total Android Antivirus içinde bir çok farklı özellik barındıran bir koruma ve performans artırma uygulaması. Telefonunu virüslere karşı korumasının yanında cihazının hafızasını temizlemek, hırsızlığa karşı koruma, yer belirleyici ve pil kullanımı yöneticisi gibi sayısız özelliğe sahip. Hepsi bir arada koruyucu istiyorsan indirmeni tavisye ederiz.

  4. Opera Free VPN - Unlimited VPN

    Opera Free VPN – Unlimited VPN

    Çoğu kişi İnternette sınırsızca dolaşmak ve gizlilik için VPN uygulamalarını tercih ediyor. Ancak güvenli bir VPN uygulaması bulmak sanıldığı kadar kolay değil. Bu nedenle ünlü tarayıcı firması tarafından geliştirilen Opera Free VPN uygulamasını da listemize almaya karar verdik. Sanal bir konum belirleyerek tüm sitelere girebileceğin güvenli bir VPN arıyorsan artık arayışlarına son verebilirsin.

  5. WhatsCall - Cheapest Calls

    WhatsCall – Cheapest Calls

    En ilginç olan uygulamayı en sona bırakalım dedik: WhatsCall Cheapest Calls. Uygulamaya sahip kullanıcılar birbirlerini ücretsiz olarak arayabiliyor ve sesli mesaj ya da görüntülü mesaj gönderebiliyorlar. Ancak bunun ötesinde satın alabileceğin uygulama içi kontörlerle uluslararası dilediğin numarayı araman da mümkün. Ayrıca zamanla kazandığın dakikaları da ücretsiz olarak kullanarak dilediğin kişileri arayabiliyorsun. Mutlaka denemen lazım!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…