En İyi 5 Sanal Gerçeklik Oyunu

vr

Artık oyunlar 2 boyutlu olmaktan çıkıp 3 boyutlu hale geldiler. Bilim kurgu filmlerinde izlediklerimizin etrafımızda bu kadar çabuk hayata geçiyor olması bizi deliler gibi heyecanlandırdı. Ucuza da bulunan Sanal Gerçeklik gözlüklerinden de bulmayı başardıysan bu yazımızı mutlaka okuman gerekiyor. Çünkü aşağıda Sanal Gözlük kullanarak oynanabilecek en iyi 5 oyunu tanıtacağız. İngilizce Virtual Reality yani VR olarak kısaltılan Sanal Gerçeklik oyunları sayesinde 3 boyutlu dünyanın farkını kendi gözlerinle görmelisin!

Eklemek istediğin 3 boyutlu oyunlar olması halinde lütfen bize Yorumlar kısmından yaz.

  1. Chair In A Room

    Chair In A Room

    İlk oyunumuz Chair In A Room. Baştan uyaralım oldukça ürpertici bir oyun. Gözlerini bir odanın ortasında açarak ipuçlarını takip edip oyunu çözmen gerekiyor. Ortam, sesler ve efektler oldukça korkutucu. Mesela biz bebekli bir sahneden sonra oyunu kapattık. O derece!

  2. End Space VR for Cardboard

    End Space VR for Cardboard

    İşte hepimizin çocukluk hayali! Bir uzay mekiği kullanmak. End Space VR tam da bu olanağı sağlıyor. Harika bir kontrol paneli ile uzayın derinliklerinde yolculuk yapmak istiyorsan bu oynunu mutlaka indirmelisin. Düşündüğün kadar kolay oynanmadığını belirtmemiz lazım.

  3. InMind VR (Cardboard)

    InMind VR (Cardboard)

    İnsan beyninin içinde bir yolculuğa çıkmaya ne dersin? InMind VR seni zihninin içinde inanılmaz bir serüvene çağırıyor. Nöronların arasında geçerken gerçekten insan beynine hayranlık duymamak mümkün değil. Tek kötü yanı biraz kısa sürmesi!

  4. Proton Pulse Google Cardboard

    Proton Pulse Google Cardboard

    Tetris ve ardından gelen blokları kırma oyunlarına hepimiz aşinayız. Ancak Proton Pulse Google Cardboard bunu bir adım ileriye taşıyor; 3 boyutlu blok kırma oyunu. Oyun başarılı grafikleriyle klasik bir oyuna farklı bir tarz sunuyor. Biz 3 boyutlu blok kırma oyununun hayranı olduk, sıra senin!

  5. VR X-Racer - Aero Racing Games

    VR X-Racer – Aero Racing Games

    Son olarak bahsedeceğimiz oyun VR X-Racer. Oyun oldukça heyecan verici olarak tasarlanmış. Sütunların arasından geçerek mümkün olduğu kadar uzağa uçmaya çalışıyorsun. Grafikler oldukça gerçekçi. Oynaması gittikçe zorlaşan oyunda dikkat etmen gereken en önemli nokta, bir sütuna çarpıp ölmemek!

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…