Android Cihazın İçin En İyi 5 Minimalist Başlatıcı

baslatici

Her gün aynı telefon ekranına bakamaktan sıkıldın mı? Doğrusu biz sıkıldık ve farklı arayışlara girdik. Kısaca söylemek gerekirse farklı Başlatıcılar ile telefonumuzu değiştirmeye karar verdik. Aslında başlatıcılar sadece görünüm değiştirmeye yaramıyor, aynı zamanda telefonunu kullanım özelliklerine göre düzenlemeni de sağlıyor. Elbette telefonunu yavaşlatmamaları aradığımız en öncelikli özellik oldu. Telefonunla yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan yazımızı dikkatle okumanı tavsiye ederiz.

Eğer aklına başka Başlatıcı isimleri gelirse lütfen bize Yorumlar kısmından yaz ve böylece diğer okyucular da önerilerine göz atma fırsatı yakalasın!

  1. ASAP Launcher

    ASAP Launcher

    Listemizde  ilk sırada yer alan ASAP Launcher başlatıcılar arasında telefonunda en az yer kaplayacak olanı. Gayet minimalist olarak tasarlanmış uygulama sayesinde ihtiyacın olan herşey hemen parmaklarının ucunda. Telefonun yorulmasın istiyorsan iddia ediyoruz ki senin başlatıcın bu!

  2. GO Başlatıcı EX:Tema&D.Kağıdı

    GO Başlatıcı EX:Tema&D.Kağıdı

    Go Launcher EX telefonunun özelliklerini ayarlayarak görünümünü değiştirebileceğin bir özelleştirme uygulaması ve başlatıcı. Ayrıca sunduğu temalar, simgeler ve video ayarlarındaki hareket hızını değiştirebilme özelliği sayesinde diğerlerinden ayrılıyor. Mutlaka denemelisin.

  3. APUS Launcher-Small, Fast

    APUS Launcher-Small, Fast

    APUS Launcher kullanımı oldukça kolay bir başlatıcı uygulaması. Hem telefonunda yer kazanmanı sağlayan hem de Android cihazının performansını artıracak özelliklere sahip. Ayrıca duvar kağıdını değiştirmek ve pil tasarrufu gibi daha bir çok özellik barındırmasıyla göze çarpıyor.

  4. CM Launcher - Small & Secure

    CM Launcher – Small & Secure

    CM  Launcher uygulaması cihazının performansını iyileştirmesinin yanısıra önyüklemeyi de hızlandırmayı vaadediyor. Zamandan tasarruf etmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat. Uygulama aynı zamanda telefonunu tehditlerden korumak için bir antiviruse de sahip. Kullanımı kolay ve sade olan başlatıcı zamanla alışkanlıklarına göre kendini yenileme özelliğine de sahip.

  5. Hola Launcher - Simple & Fast

    Hola Launcher – Simple & Fast

    Hola Launcher da yok yok! Telefonun hızını artırmaktan tut da pil tasarrufuna, şarj koruyucusundan uygulama yöneticisine kadar her tür özelliği barındırıyor. Aynı zamanda farklı içerikler ve duvar kağıtlarına da sahip uygulama bizim telefonlarımızı neredeyse yeniymiş gibi değiştirdi. Sıra sende!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…