2016 Ekim Ayının Defense Zone, Underworld, Snake Off Gibi En İyi Oyunları

ekimo
Ekim ayı çabucak geçip gitti. Gitti ama ardında harika oyunlar bırakarak. Senin için yoğunluktan dolayı belki gözünden kaçmış olabilecek oyunları derledik. Strateji ve savaş oyunlarından, kolay oynanır eğlenceli oyunlara kadar bir seçki hazırladık. Evde, yolda hatta işte sen de bizim gibi telefonunu elinden bırakamayanlardansan bu oyunlara bir göz atmanı tavsiye ederiz. Kışın soğuk günlerinde hepimizin sıcacık, heyecan verici bu oyunlara ihtiyacı olacak!

Oyunları anlatmaya geçmeden hatırlatalım: Yorumlar kısmından bize tecrübelerini aktarabilir ve aklına takılan soruları sorabilirsin hatta gözden kaçırdığımız varsa favori oyununu bildirebilirsin.

  1. Defense Zone 3

    Defense Zone 3

    Defense Zone 3 tek kelimeyle bir harika! Serinin 3. oyunu. İnanılmaz efektleri ve grafikleriyle kendini bir savaşın ortasında hissedeceksin. Taktikler kurmayı ve planlı saldırılarla düşmanlarını alt etmeyi seviyorsan unutmadan hemen indirmeni tavsiye ederiz. Hedef basit: Şehrini inşa et ve saldırıları püskürt!

  2. We Are Heroes

    We Are Heroes

    Sihirler, büyüler, kartlar ve taktikler! Bu oyunda kullanmayacağın özellik neredeyse yok gibi. Başarılı grafikleri oyunu diğer RPG oyunlarına göre daha çekici kılıyor. Kahramanlarınla beraber verilen görevleri yerine getirip destansı bir yolculuğa çıkmak istiyorsan We Are Heroes seni bekliyor.

  3. Stickninja Smash

    Stickninja Smash

    Çöpten adamın acımasız bir ninjaya dönüştüğü bu oyunda biz hem çok güldük hem de çok eğlendik. Stickninja Smash oyununda ninja çöp adamını seçip sahneye çıkıyorsun ve acımasız bir dövüşe başlıyorsun. Çöp gibi bir şey diye düşünme, dövüş becerilerini gördükçe ninjana zamanla daha fazla saygı duyacaksın.

  4. Underworld

    Underworld

    Underworld film serisini izlediysen bu oyunu oynamaktan da mutlaka hoşlanacaksın demektir. Oyun filmden esinlenilerek yapılmış. Yapman gereken hikaye içinde kartlarını zamanında ve doğru taktikle kullanıp savaşları kazanmak. Oyunun neden bu kadar tutulduğuna oynadıktan sonra şaşırmayacaksın.

  5. Snake Off

    Snake Off

    Snake Off bir zamanların meşhur Yılan oyunundan esinlenilerek yapılmış. Ancak oyunu farklı kılan çoklu kullanıcılarla oynanabilmesi. Onlarca kullanıcı arasında yılanını hayatta tutmaya çalışmalısın. Bu o kadar kolay değil çünkü güçlenene kadar daha büyük yılanlardan kaçman gerekiyor. Gerçek anlamda bağımlılık yapıcı, oynaması kolay ve sürükleyici bir oyun.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…