Android Kullanıcıları İçin Ekim Ayının En İyi Uygulamaları: CM Security – FREE antivirüs, imo görüntülü görüşmeler

ekim

Evet, sararan yapraklar, yağmurlar, soğuyan havalar derken bir de baktık ki Kasım ayı çoktan kapıda belirmiş. Hava durumuna bakarsak kışlıkları çıkarmanın vakti geldi! Bu koşuşturmanın arasında vaktin olmaz diye biz de sana Ekim ayının bir derlemesini yapalım dedik. İşte kışa girerken Ekim ayının en iyi beş ücretsiz uygulaması. Soğuklara ilaç niyetine bir kenarda tut deriz : )

Senin de aklına başka uygulamalar gelirse ya da eklemek istediklerin varsa lütfen bize yorumlar kısmından yazmayı unutma.

  1. CM Security - FREE antivirüs

    CM Security – FREE antivirüs

    Piyasada bir çok güvenlik uygulaması olduğu bir gerçek. Ancak CM Security en tecrübeli uygulamalardan biri. Mobil cihazların da virüs saldırılarına maruz kaldığını düşünürsek artık hepimizin bir güvenlik uygulamasına ihtiyacı var. Sadece korumakla kalmıyor aynı zamanda gereksiz verileri temizleyerek telefonunun performansını da artıyor.

  2. imo görüntülü görüşmeler

    imo görüntülü görüşmeler

    Arkdaşların ve yakınlarınla kesintisiz görüşmek ve bunun için ücret ödemek istemiyorsan imo tam senlik. Video görüşmelerin yanısıra mesajlaşma, fotoğraf alıp gönderme gibi daha bir çok özelliği barındırıyor. Tabletinde de kullanabileceğin bu uygulamayı kesinlikle denemeni tavisye ederiz.

  3. Clean Master

    Clean Master

    Hepimizin en çok şikayet ettiği şeylerin başında telefonumuzun gereksiz verilerle dolup yavaşlamaya başlaması hatta donması geliyor sanırım. Aslında düzenli temizlikle bunun önüne geçmek mümkün. Bu konuda ise en iyilerden olan Clean Master uygulamasını kullanmanı önerebiliriz. İndirip telefonunun nasıl canlandığına kendi gözlerinle şahit olmalısın.

  4. Kilit(AppLock)

    Kilit(AppLock)

    AppLock sadece ekran kilidi olmaktan çok öte bir uygulama. Telefon ekranına bir kilit yerleştirmenin yanısıra içindeki tüm dosyalara, fotoğraflara, hesaplarına kısacası senin için önemli olan ne varsa hepsine erişimi şifreleyebilirsin. Telefonunun arka planını dahi özelleştirebileceğin bu uygulamayı şiddetle tavsiye ederiz.

  5. Mackolik Canlı Sonuçlar

    Mackolik Canlı Sonuçlar

    Ligler yeniden başladı. Artık Maç Kolik ile eskisinden farklı olarak maçları avucunun içinden rahatça takip edebilirsin. Bunun dışında uygulamayla maç sonuçlarına, puan durumlarına, İddaa oranlarına ve istatistiklere de rahatça erişilebiliyor. Spordan hoşlananlar için özellikle maçları saniyesi saniyesine takip etmek isteyenler için olmazsa olmaz bir uygulama!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…