2016 Eylül Ayının Konuşan Tom Altın Peşinde, Infinity Loop Gibi En İyi Oyunları

en-iyi-android-oyunlar

Evet oyunları seviyoruz! Hele bir de avuç içinde her yere yanımızda taşıyabiliyorsak daha da çok! Çoğumuz otobüste, metroda ya da evde oyunumuzu birkaç dakika  daha oynayabilsek bile bundan inanılmaz keyif alıyoruz. Geçen zaman içinde Android telefon oyunları oldukça farklı noktalara ulaştı. Örneğin artık bir çok oyunu ister çevrimiçi arkadaşlarımızla isterse çevrimdışıyken oynayabiliyoruz, sosyal medyada paylaşabiliyoruz.

Sen de oyun meraklısıysan eminiz Eylül ayında oyun piyasasında neler olduğunu okumak isteyeceksin. Oyunları anlatmaya geçmeden hatırlatalım: Yorumlar kısmından bize tecrübelerini aktarabilir ve aklına takılan soruları sorabilirsin.

  1. Konuşan Tom Altın Peşinde

    Konuşan Tom Altın Peşinde

    Konuşan tatlı kedi Tom’u hatırlamayanınız yoktur. İşte o Tom artık maceradan maceraya da koşuyor. Altınları çalınan Tom’a yardım etmek oldukça eğlenceli. Ayrıca altınları toplarken şehrin gezilmedik yerini de bırakmıyorsun. Hoplamayı zıplamayı ve kedileri seviyorsan bu oyun tam bir zaman öldürme makinası. İndirdiğine pişman olmayacaksın. Ücretsiz kısımları da oldukça yeterli tasarlanmış.

  2. Hungry Shark World

    Hungry Shark World

    Evet bu oyunda insan dahil ne bulursa oburca yiyen bir köpekbalığı olacaksın. Biraz psikopatça görünse de inanılmaz eğlenceli. Tek yapman gereken her avı yiyerek besin zincirinin en üstüne çıkmak. Ayrıca daha güçlü ve hızlı köpek balıklarının kilidini açmanı sağlayacak balinalara, gemilere veya deniz altılara saldırmak gibi çılgın görevlerin de var. Hungry Shark World oyununu oynarken biz deliler gibi eğlendik, sıra sende!

  3. ∞ Infinite Loop

    ∞ Infinite Loop

    Oyunun tanıtım sloganı “Basit, rahatlatıcı ve sonsuz bir oyun” Evet oyun basit kurallarla işliyor ancak grafiklerindeki huzur seni senden alacak kadar farklı. Kimileri bu oyun için Tetris’in Zen tarzı yorumunu bile yapmış. Özünde bir yap-boz oyunu ama bize göre bu kadar hızla popüler olması oyunla yakaladığın konsantrasyon. Farklı parçalarla şekiller oluşturacağın Infinity Loop oyununda arkadaşlarının skoruna karşı yarışman da mümkün. Bizce hemen indirip  sen de huzuru yakalamalısın.

  4. Flight Pilot Simulator 3D Free

    Flight Pilot Simulator 3D Free

    Baştan söyleyelim; yükseklik korkusu olanlar bu oyun açıklamasını okumasa da olur. Şaka bir yana Flight Pilot Simulator 3D oyunu sana kaptan pilot olup kokpitte gerçekçi bir simülasyonla uçma olanağı sunuyor. Ayrıca sayısız uçak modeli arasından seçim yapma şansın da var. Modeller gerçekten saymakla bitmez, sivil uçaklardan askeri uçaklara kadar seç, beğen, uç! Tabi öyle kuşlar gibi özgürce uçmak yok, çünkü oyunda tamamlaman gereken zorlu görevlerin olacak. Haydı, şimdi uçma vakti!

  5. Flip Diving

    Flip Diving

    Yaz bitmiş olabilir ama bu su sporları yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Tatilden “Ah o kayadan atlayarak neden denize dalamadım” gibi sorular ve pişmanlıkla döndüysen Flip Diving içinde kalan bu isteğini tam da gerçekleştirebileceğin bir oyun. Birbirinden farklı platformlardan, birbirinden zor hareketlerle ve sayızsız karakter seçimiyle atlayışlar yapabilirsin. Bizim atlamaktan başımız döndü! Kızgın kumlardan serin sulara atlama sırası sende.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …