Alışverişin Baba’sı Artık AliExpress Uygulaması İle Cebinizde!

Zaman tasarruf zamanı. Ama bir yandan da ihtiyaçlarından vazgeçmek istemiyorsun. O zaman tek çözüm var; daha ucuzunu bulmak! Dünyada hemen herşeyi en ucuza ve artık daha kaliteli üreten yer neresi diye sorduğumda sanırım hepimiz Çin diye yanıt vereceğiz. Evet bu bilgiler doğru ancak “Güvenilir şekilde Çin’den nasıl alışveriş yapılır ki?” dediğini duyar gibiyim. Yanıtı kolay, AliExpress uygulaması ile!

Genelde toptancıların bulunduğu Alibaba’dan hatırı sayılır miktarda olmadıktan sonra alışveriş yapamıyorduk. O ucuz fiyatlı daha piyasaya yeni çıkmış ürünlere kedinin ciğere baktığı gibi özendiğimiz zamanlar artık geride kaldı. Şirket AliExpress uygulaması ile tek ürün bile alabileceğin akıllı telefon uygulamasını çoktan piyasaya sürdü. 25’in üzerinde kategorisi, ücretsiz kargo fırsatları ve güvenli ödeme seçeneğiyle AliExpress mobil alışverişte’de tüm oyuncuları geride bırakıyor. Ufak bir bilgi; AliExpress, Amazon ve eBay’in toplam satışlarının 3 katı satış rakamına ulaşmış durumda!

Uygulamanın en güzel yanı kelimenin tam anlamScreenshot_com.alibaba.aliexpresshd_2016-09-25-19-27-21ıyla iğne iplikten kıyafete, elektronik eşyadan dekorasyon malzemesine kadar aklına gelebilecek herşeyi bulabilmene fırsat sağlaması. Neredeyse tüm ürünler ilk Çin’de piyasaya sürüldüğünden ihtiyacın olan şeyleri distribütörler ülkene getirmeden önce alma şansına sahipsin. Uygulamayı indirip üye olmak oldukça basit. Ardından ilgini çeken ürünleri arayıp sepetine atmaya başlayabilirsin. Satıcı hakkında şüphe duyarsan güvenilir satıcı sertifikasına sahip olanlardan alışveriş yapmanı tavsiye ederiz. Bir de indirim ve kargo promosyonuna denk gelirsen ucuz ve ek masrafı olmayan ürünün için tek yapman gereken kargocunun zilini çalmasını beklemek olacak.

Unutmadan en önemli konuyu da belirtelim. Güvenli ödeme sistemi. AliExpress yılların tecrübesini burada da konuşturmuş. AliPay adında PayPal benzeri sistem üzerinden, kredi kartınla ya da banka havalesi ile ödeme yapman mümkün. Havalenin dışındaki ödeme sistemlerinde muhattabın AliExpress olacak. Bu şekilde ürünü teslim alıp onay vermedikten sonra ödemen tahsil edilmiyor. Ayrıca sahte/taklit bir ürün alman durumunda şikayette bulunup paranı geri alma garantin var. Satıcının AliExpress’e ödeyeceği ceza ve uygulamadan çıkarılması gibi yaptırımlar bu gibi dolandırıcılıkları hemen hemen ortadan kaldırmış görünüyor. Aynı kurallar gelmeyen siparişler, eksik/hatalı ürünler vb. gibi durumlarda da geçerli.

Bilgisayar başında durmak zorunda kalmadan, akıllı telefonundan kolayca bu işlemleri yapabilmenden doğrusu biz oldukça etkilendik. Biraz bekleyebilirim diyorsan ve gümrükte sorun çıkarmayacak miktarlarda alışverişler yapacaksan AliExpress uygulaması ile fiyatı en uygun ürünleri bulup ucuza alışverişin keyfini sürmeye başlayabilirsin! Yorumlar kısmından bizimle tecrübe ve yorumlarını paylaşmayı unutmazsan seviniriz.

  1. AliExpress

    AliExpress

    25’in üzerinde kategorisi ile 100 milyondan fazla ürün arasından güvenli ödeme sistemi ile alışveriş yapabileceğin; indirimler, kuponlar ve çoğu zaman ücretsiz kargo fırsatları sunan dünyanın en büyük çevrimiçi alışveriş platformu.

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…