2016 Eylül Ayının Social Picket, WiFi Map Gibi Birbirinden Harika En’leri!

eylul
Maalesef tatil bitti! Çoğumuz işine ya da okullarına döndü. “Eylülde gel” şarkısı daha kulaklarımızda çınlarken Eylül ayı da hızla geçip bitti. Bu koşturmacalı ayda elbette birçok uygulama da telefonlarımıza girdi. Bu yazıda senin için gözden kaçırmış olabileceğin uygulamaları derlemeye çalıştık. Yazıyı okuduktan sonra en güzel fotoğrafları oluşturmadan yeni sosyal mecralara akmaya, ücretsiz kablosuz Internet bağlantısına sahip olmadan daha sevimli mesajlar yaratmaya kadar bir çok konuda gözlerini açmanı sağlamayı planlıyoruz.
Dilersen soğuklar kapıya dayanmışken içini ısıtacak uygulamaları birer birer anlatmaya başlayalım. Yorumlar kısmından tecrübelerini ya da aklına takılanları bizlerle her zaman paylaşabileceğini unutma.
  1. Z Kamera

    Z Kamera

    Elinde yazdan kalma bir sürü harika fotoğrafın olduğuna eminiz. Ancak aralarında mutlaka beğenmediklerin de vardır. Keşke bu fotoğrafı değişik filtreler kullanarak çekebilseydim dediğini duyar gibiyiz. Bundan sonra böyle hayıflanmak istemiyorsan Z Kamera uygulamasını hemen indirmelisin. Birbirinden farklı filtre ve efektleri ile ve 1 saniyeden kısa sürede fotoğraf çekme hızıyla bu uygulama vazgeçilmezlerinden biri olacak. Neticede hiç kimse sosyal medyada göbek kıvrımlarını saklama şansını geri çevirmez diye düşünüyoruz.

  2. Social Picket

    Social Picket

    Hızla kışa doğru ilerlerken sosyal medya karanlık günlerinin yine en kadim dostu olacak. Ancak kim kimi takip ediyor, hangi fotoğrafın kimler tarafından beğenilmiş ya da paylaşımların hangi gözler tarafından okunmuş takip etmesi çok zor. İşte burada devreye Social Picket giriyor. Uygulama senin için bir medya takip uzmanı gibi çalışarak sana sosyal medya aktivitelerine dair raporlar gösteriyor. Biz çok faydalı bulduk! Umarız sen de beğenirsin.

  3. Bitmoji

    Bitmoji

    Sen de sürekli aynı emojileri kullanmaktan sıkılanlardan mısın? O zaman Bitmoji tam senlik! Uygulama ile kendine neredeyse sınırsız seçenek arasından bir avatar yaratman mümkün. Güzel olan yanı ise bu avatarını mesajlaştığın her mecrada kullanıyor olabilmen. “Ah elimde fırsat olsa neler yaratırım” diyenlerdensen buyur dükkan burada. Avatarını yarat, kullan ve herkesi yeteneğinle şaşırt!

  4. Haahi:Live Stream Video Chat

    Haahi:Live Stream Video Chat

    Canlı yayına çıkman için illa ünlü olmana gerek yok! Haahi uygulamasına sahipsen bunu hemen gerçekleştirebilirsin. Sadece bu da değil. Tüm dünyadan yeteneklerini göstermeye çalışanları izleyip dilediğinle sohbet de edebilirsin. Haahi sayesinde kim bilir belki kendi müzik grubunu kurmak için ihtiyacın olan insanlarla tanışabilirsin. Soğuk, yağmur ve karanlık havalar geldiğinde canlı yayına geç ve hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin verme!

  5. WiFi Map - Passwords

    WiFi Map – Passwords

    En  güzelini en sona sakladık! Ücretsiz kablosuz Internet. Evet yanlış duymadın. Bu uygulama sayesinde nereye gidersen git ücretsiz kablosuz Internet sahibi olacaksın. Uygulama aslında kullanıcıların paylaşımına dayanıyor. Dünya çapındaki herkes gittiği otelin, oturduğu cafenin hatta isterse kendi kablosuz Internet’inin şifresini uygulamaya ekliyor ya da değişiklik varsa şifreyi yeniliyor. Uygulamaya girdiğinde harita üzerindeki kablosuz Internet ağına inanamayacaksın. Hemen indirmeni ve kesintisiz Internet’in keyfini sürmeni tavsiye ederiz.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…