Nintendo’nun İlk Akıllı Telefon Oyunu Miitomo Çok Yakında Bizlerle!

 

mimoto-nintendo

Oyun dünyasının en köklü devlerinden olan Nintendo artık akıllı telefon dünyasına da giriş yapmaya karar verip hem Android hem de iOS cihazları için ilk oyununun sinyalini bir süre önce vermişti. İşte o gün geldi çattı ve Nintendo oyunun kısa bir süre içerisinde piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Nintendo oyunlarını hayatının bir döneminde oynamamış olan oyuncu yoktur herhalde. Ancak bu oyunlar ya bilgisayarda ya da Nintendo platformunda oynanılabiliyordu. Hemen hemen her oyun severin yıllardır beğenisini kazanan şirketin ilk akıllı telefon oyunu da merakla bekleniyordu ve artık neredeyse karşımızda! 

nexus2cee_miitomo-2

Tamamen ücretsiz olan Miitoma’da oyuncuların kendi Mii karakterlerini yaratması ve dijital ortamda diğer oyuncuların Mii’leri ile etkileşmesi mümkün. Yani daha önce Nintendo konsollarda ve bilgisayarlarda oynanılan oyunun akıllı telefon versiyonu olarak düşünebilirsin. Sosyal yönü ile ön plana çıkan oyunun kişiselleştirmeye çok fazla imkân tanıması oldukça beğenilecek gibi görünüyor.

DeNA ve Nintendo işbirliği ile piyasaya sürülecek olan yepyeni Miitomonun bu ay içerisinde kesin olarak çıkması bekleniyor. Kesinlikle kaçırmamanı tavsiye ederiz. Değerli yorumlarını bekliyor olacağız!

 

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …