2016 Yılı Şubat Ayının Snapimals: Discover Animals ve Vlogger Go Viral – Clicker Benzeri En İyi Oyunları

Bu yıl Şubat ayı oyun şirketlerine ilaç gibi gelmiş görünüyor. Yepyeni, dopdolu, harika vakit geçirebileceğin oyunlar indirilmek için seni bekliyor.

Biliyorum sürekli aynı oyunları oynamaktan sıkıldın. Diğerlerinden farklı, yeni hikâyeler içeren Android oyunlarıyla tanışmak istiyorsun. Dikkat, seni uyarıyorum! Bu ayki listemizdeki oyunlar bağımlılık yapabilir!

Listeyi yaparken çok zorlandık çünkü gelişen teknolojileri takip eden oyunlar gün geçtikçe daha da büyüleyici oluyor ama yine de senin için karma bir liste hazırlamayı her ay olduğu gibi bu ay da başardık. Hadi hemen göz atalım.

  1. Vlogger Go Viral - Clicker

    Vlogger Go Viral – Clicker

    Artık kendi videolarını çekmek, arkadaşlarınla paylaşmak ve ünlü olmak çok kolay! Rakiplerini aşmak ve cihazlarını güncellemek için her konuda video çekmelisin. Şimdi başlasan iyi olur!

  2. Tap Tap Dash

    Tap Tap Dash

    Hayvanları çok mu seviyorsun? Evet dediğini duyar gibiyim. Peki, reflekslerini test etmeye ne dersin? Dar labirentlerde muhteşem bir macera seni bekliyor.

  3. [adsense]
  4. Snapimals: Discover Animals

    Snapimals: Discover Animals

    İşte yepyeni bir senaryo, harika bir kurgu. Müze severler ve hayvan severler bu oyun tam size göre. Bir yandan yeryüzündeki tüm canlılarla tanışabilir diğer yandan da fotoğraf çekebilirsin.

  5. Apocalypse Meow

    Apocalypse Meow

    Yıldız Savaşları’nın etkisinden yeni yeni kurtuluyoruz derken başka bir uzay harikası bizlerle buluştu! Kötü kedileri alt üst edebilmek için köpeklerin yardıma ihtiyacı var! Acele et, yoksa kötü kediler insanları yok edecek!

  6. Blendoku 2

    Blendoku 2

    Sudokuyla yıllar önce tanıştık ve çok sevdik. Şimdi ise karşımızda renkleri dizerek karmaşık tablolarla oynamalısın. Dikkatli ol, renkleri açıktan koyuya doğru dizmelisin!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …