Android Cihazlar İçin En İyi 5 Aksiyon Oyunu

2016 yılı bomba gibi aksiyon oyunlarıyla bizleri karşıladı. Yalnızca küçüklerin değil her yaştan oyunseverlerin beğenerek oynayacağı yepyeni oyunlar…

Üstelik oyunlar yalnızca aksiyonu değil, spor, araba yarışı, gerilim ve çok daha fazla heyecanı yaşamaya hazır mısın? Bu oyunlar arasından en çok beğenilen 5 tanesini senin için seçtik. Hoşuna gideceğine eminiz, işte oyunlar karşında!

  1. Stickman Dreamer

    Stickman Dreamer

    Zıplamaya hazır mısın? Dünyanın en iyi zıplama oyunu üreticisinden yalnızca ekrana dokunarak zıplayabileceğin, kabuslardan koşarak kaçabileceğin muhteşem bir aksiyon oyunu.

  2. Football Stadium Truck Battle

    Football Stadium Truck Battle

    Adrenalin dolu Canavar Araba Yarışı muhteşem. Amerikan Futbolu sahasında seyirciler coştururken çılgınca yarışacaksın. Devasa araçlarla aksiyon dolu bir oyun bizlerle.

  3. [adsense]
  4. SKATE UP Free

    SKATE UP Free

    Kaykay severler buraya! Kaykayınızı dar yollarda sürerken, bir sürü macera yaşamaya var mısın? Dikkatli ol, hiçbir yere çarpmaman gerekiyor!

  5. Police Driving School 2016

    Police Driving School 2016

    İşte her çocuğun hayali! Polis aracı eğitim okulunda arabanı park etmeyi öğrenerek suçluları anında yakalayabileceksin! Şehre adalet ve huzur getirmeye hemen başlamalısın!

  6. Hero Forces: 3D FPS oyunlar

    Hero Forces: 3D FPS oyunlar

    Zombilerle savaşmayı özlediğine eminim! Gerçek zamanlı tetikçi oyunu ile aksiyonu ve gerilimi sonuna kadar hissedeceksin!

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …