Android Cihazlar İçin Herkesin Bilmesi Gereken 12 WhatsApp İpucu 2.Bölüm!

Android Cihazlar İçin Herkesin Bilmesi Gereken 12 WhatsApp İpucu 2.Bölüm!

Geçen haftaki yazımızda 1. bölümünü anlattığımız WhatsApp İpuçları yazımızın 2. bölümü ile karşınızdayız! Pek çok kolay yöntem ve faydalı işlem sayesinde akıllı telefonu olan hemen herkes tarafından yani milyonlarca insan tarafından kullanılan bu uygulamadan daha fazla yararlanabilirsin.

Belki telefonunu değiştirdin belki de kullanım istatistiklerini görmek istiyorsun. Numaranı taşımak istiyor da olabilirsin. Bunları ve çok daha fazlasını yapabilmek için seni daha fazla bekletmiyoruz ve hemen sohbet ipuçlarını vermeye devam ediyoruz.

7. Numara Değiştirme ya da Hesap Silme

WhatsApp kullanmak Telefon numaranı değiştirdin ancak WhatsApp kullanmaya devam etmek istiyorsun. Yapman gereken çok kolay. Numaranı değiştirsen de WhatsApp’ı hiçbir şey değişmemiş gibi kullanmak için önce uygulamanın Ayarlar bölümüne giriş yapmalısın. Daha sonra Hesap bölümüne girerek  Numara Değiştir diyebilirsin. Eski numaranı girmen ve verileri yeni numarana transfer etmen gerekecektir.  Yine aynı ekranı kullanarak hesabını silmek istersen, Hesabımı Sil seçeneğini seçerek bu işlemi de yapabilirsin.

8. Android Tablet’ine WhatsApp Yükleme

WhatsApp telefonlar için üretilmiştir ve tabletlere yüklenmeye çalışıldığında bu anlaşılmaktadır. Bu işlemin nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgiyi buradaki kılavuzdan öğrenebilirsin. Kısaca anlatmak gerekirse, WhatsApp .apk en güncel sürümünü indirmen gerekiyor. Resmi siteye giderek bunu yapabilirsin. Cihazının Play Store dışındaki indirmelere izin vermesi gerekmektedir.

9. WhatsApp İstatistiklerini Takip Etme

İstatistikleri öğrenmek istiyorsan, sayıların dünyasında harika bir yolculuğa çıkmak ve ne kadar WhatsApp kullandığını öğrenmek için WhatStat yüklemelisin. En iyi arkadaşlarını, en sevdiğin grupları ve çok daha fazlasını öğrenebilirsin.

10. Tek Mesajla Birden Fazla Resim Gönderme

Eğer aynı anda birden fazla resim göndermek istiyorsan, tüm yapman gereken ekranın sağ üst kısmındaki ataç simgesine tıklamalısın. Sohbet esnasında bu ikona tıkladığında Galeri açılacaktır. Buradan dilediğin kadar resmi yüklemen ve aynı anda göndermen mümkün!

11. Mesaj Takvimlendirme

Doğum günü, evlilik dönümü ve pek çok önemli günü hatırlamakta zorluk çekiyorsan bu özellik tam sana göre!

Seebye Scheduler tam olarak da ihtiyacın olan işlemi yapıyor. Dilediğin gibi zamanlama yapabilir dilediğin anda gönderebilirsin! Yalnız bu uygulamayı kullanabilmek için telefonunun rootlanmış olması gerekir. Bazı özellikleri saymak gerekirse kişileri otomatik tamamlama, birden fazla kişiye mesaj gönderme, gönderilecek tarih ve zaman seçebilme ve de gönderim uyarısı alma yer almaktadır.

12. WhatsApp Web Aktivasyonu ve Kullanımı 

WhatsApp internet sitesine giderek WhatsApp Web kurabilir ve bilgisayarından WhatsApp’a girmeye başlayabilirsin. Tüm yapman gereken Web.WhatsApp.com adresini ziyaret etmek, ekrandaki yönergeleri takip ederek QR kodunu okutmak ve WhatsApp kullanmaya başlamak.

Bu yazı dizimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. 2 bölümden oluşan WhatsApp İpuçları yazımızda bu uygulamanın detaylı bir incelemesini yaptık. Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …