Noel Tatili İçin En Beğenilen Noel Uygulamaları

Bir yılın daha sonuna yaklaştık ve Noel çanları yavaş yavaş çalmaya başladı. Hazırlıklarımızı yaptık, hediyelerimizi aldık, Noel ağacımızı da süsledik. Peki teknoloji ile Noel tatiline biraz daha eğlence katmaya nedersin? Yoksa Noel tatilinde ne yapacağına hâlâ karar veremedin mi?

Bu Noel tatilinde de hem çocukları eğlendirmek hem de güzel vakit geçirmek için muhteşem uygulamaların olduğu En İyi Noel Uygulamaları listemizi sadece senin için hazırladık. Yazımızı okumaya devam et ve tatiline renk katacak Noel uygulamalarına bir göz at!

  1. Doodle Jump Christmas Special

    Doodle Jump Christmas Special

    Yılbaşı temalı yaratıklarla savaşmaya hazır mısın? Noel ruhunu yansıtan bu güzel macera oyunu kesinlikle denemeye değer!

  2. Konuşan Noel Baba

    Konuşan Noel Baba

    Adeta klasikleşen Noel Baba bu yılın da en iyi uygulamaları arasında yer aldı! Yepyeni animasyonlar ve seçenekler için yükleyin!

  3. NORAD Tracks Santa

    NORAD Tracks Santa

    Noel’in vazgeçilmezlerden birisi de hiç şüphesiz geri sayımdır! Arkadaşlarınla noeli beklerken telefonun da senin için Noel Baba’yı beklesin ve geri sayım yapsın!

  4. Yılbaşı Ağacı Süsleme

    Yılbaşı Ağacı Süsleme

    Çocuklar yılbaşı ağacı süslemeye bayılır! Bu uygulama ile hem çocukları eğlendirebilir hem de kendi yılbaşı ağacını yaratabilirsin!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…