Facebook Messenger Uygulamasından Çıkış Nasıl Yapılır?

how-to-logout-of-messenger

Facebook’un, bizi, arkadaşlarımızla konuşabilmek için Messenger uygulamasını yüklemeye mecbur bırakmasından daha rahatsız edici ne olabilir? Yanıt kolay:  Uygulamayı çıkış tuşu olmadan tasarlamak. Yani demek oluyor ki bir kere bağlandığında, sürekli olarak bağlısın… sürekli!

Evet, Facebook Messenger uygulamasında bir çıkış tuşu bulunmuyor. Bu çok kötü olsa da meraklanmayın! Bu yazımızdaki tutorial sayesinde istediğimiz anda uygulamadan çıkış yapabileceğiz:

1. Messenger uygulamasını kapatın (eğer açıksa) ve ‘En güncel uygulamalar’ listenizden çıkarın.
2. Daha sonra “Ayarlar” sekmesine gidin ve cihazın modeline göre değişen “Uygulamalar” ya da “Uygulama Yöneticisi” seçeneğini seçin.
3. Messenger seçeneğine tıklayın ve  “Veriyi Temizle” tuşuna basın.

Bu işlem tamamladıktan sonra, Uygulamalar klasörüne giderek, Messenger’a tıklayın ve bu uygulama artık otomatik olarak başlatılmayacaktır yazdığından emin olun. Ancak, tekrar başlatmak için giriş yapmana gerek yok. Yalnızca profilinin adına tıklamak yeterli olacaktır.

Eğer adınızı da saklamak istiyorsanız,  Facebook’tan da çıkış yapmanız gerekecek çünkü bu iki FB uygulaması birbirine bağlı.  Bu işlemi tamamladıktan sonra, başka bir kullanıcı sizin akıllı telefonunuz ile Facebook mesajlarına bakmak istediğinde “Hesap Değiştir” seçeneğine tıklayacak ve diğer arkadaşının bilgilerini girmesi yeterli olacaktır.

Sonuç olarak, Facebook’a bir şans daha mı vermeliyiz yoksa arkadaşlarınızla sohbet etmek için başka bir alternatif mi tercih ediyorsunuz?

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …