Android Cihazlar İçin En İyi Görüntülü Arama Uygulamaları

3G ve 4G teknolojileri yaygınlaştıkça, görüntülü arama uygulamaları giderek popülerleşmektedir. Üstelik her geçen gün daha da hızlanan mobil internet sistemleri bu uygulamaların kullanımını da kolaylaştırmaktadır.

Bu yazımızda en kullanışlı, faydalı ve üstelik ücretsiz görüntülü konuşma uygulamalarından bahsedeceğiz. Okumaya devam et ve Android cihazının neler yapabileceğini bir kez daha keşfet!

  1. LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    Yer ve zaman farketmeksizin, ücretsiz aramalar yapıp ücretsiz mesajlar göndermek istiyorsan bu uygulama tam sana göre!Üstelik yüksek kalitede!

  2. Azar - Video Chat & Messenger

    Azar – Video Chat & Messenger

    Grup görüşmeleri yapmak istiyorsun ancak telefon faturasından mı korkuyorsun? Bu uygulama, dünyanın her yerinden insanlar ile tamamen ücretsiz olarak telekonferans yapmana olanak tanıyor!

  3. [adsense]
  4. Skype

    Skype

    Artık hemen herkesin yakından tanıdığı, 3G-4G ve Wi-Fi üzerinden sabit hatların, cep telefonlarının ve diğer Skype numaralarının aranabileceği, ücretsiz görüntülü konuşma dünyasının öncüsü, tek kelimeyle muhteşem bir uygulama!

  5. Viber

    Viber

    Kaliteden asla taviz veremem, görüntülü aramanın yanısıra resim de gönderir mesaj da atar çeşitli anismayonlar ile sohbetime renk katarım diyorsan daha fazla vakit kaybetmeden hemen indirmeye başla!

  6. Tango Mesaj, Ses & Görüntü

    Tango Mesaj, Ses & Görüntü

    Android cihazınızın ön kamerası var ve telefonunda kredi mi kalmadı? Hemen bir internet bağlantısı buluyorsun, bu uygulamayı yüklüyorsun ve rehberindeki herkesle tamamen ücretsiz olarak konuşmaya başlıyorsun!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…