Ekim Ayının En Beğenilen Oyun ve Uygulamaları

Ekim ayının sonuna yaklaşırken bu ayın en çok beğenilen ve indirilen Android uygulamalarına ve de oyunlarına bir göz atma vaktimiz gelmiş demektir.

Hayatımızı kolaylaştıracak yepyeni navigasyon uygulamaları, gizliliğimizi korumaya yardımcı olacak kilit uygulamaları, kendi müziğimizi yapabilmemizi sağlayacak dj uygulamaları ve muhteşem Android oyunları bu ay bizleri yalnız bırakmadı.

Liste oldukça uzun ancak senin için en kullanışlı olanları ve en çok tercih edilenleri seçmesini bildik!

  1. MAPS.ME — offline maps

    MAPS.ME — offline maps

    Seyahat halindeyken çevrimdışı harita bilgisi almak, gideceğin yere internet bağlantısı olmadan da ulaşmak mı istiyorsun? İşte aradığın uygulama!

  2. Kilit(AppLock)

    Kilit(AppLock)

    Fotoğrafların, dosyaların, videoların ve çok daha fazlası… Akıllı telefonunda yer alan ve sana özel kalmasını istediğin her şeyi kilitleyebilir, dilediğin kişilerin erişimine açabilirsin!

  3. [adsense]
  4. edjing DJ mixer turntable

    edjing DJ mixer turntable

    Müzik yapmak Android cihazlarda hiç bu kadar kolay olmamıştı! Yepyeni DJ uygulaması ile büyüleci sanat dünyasına hızlı bir giriş yapma şansı senin elinde!

  5. Tekken Card Tournament (CCG)

    Tekken Card Tournament (CCG)

    Atari salonlarından akıllı telefonlara ve tabletlere… Android cihazların vazgeçilmez dövüş oyunlarından biri olan Tekken, yepyeni versiyonu ile karşımızda!

  6. 8 Ball Pool

    8 Ball Pool

    Yalnızca bilardo severlerin değil, oyun oynamayı seven herkesin ilgisini çeken bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz! Gözünüzü 8 topundan ayırmayın!

  7. CONTRACT KILLER 2

    CONTRACT KILLER 2

    Aksiyon, savaş, gerilim ve çok daha fazlası.. Düşmanlarınızı ortadan kaldırırken, arkanıza bakmayı asla unutmayın!

Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?
Instagram eski hikayelere bakma nasıl yapılır?

Daha önce paylaşmış olduğun hikayelere yeniden bakmak mı istiyorsun? Paylaşmış olduğun Instagram eski hikayelere bakma şansın var ancak başkasının eski hikayelerini görmek pek de kolay değil. Bu rehberimizde geçmiş hikayelere nasıl bakacağını keşfetmek için okumaya devam et! …

Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?
Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir?

Başka platformlarda paylaşmak ya da Android cihazına kaydetmek için filigran olmadan TikTok’tan video mu indirmek istiyorsun? Filigransız TikTok videoları nasıl indirilir merak edenler için farklı yöntemlerin yer aldığı bir rehber hazırladık. Detaylar için okumaya devam et! F…