Android Telefon ve Tablet Ekranınızı Canlandıracak En İyi 5 Ücretsiz Canlı Duvar Kâğıdı!

Her geçen gün gelişen Android telefon ve tablet dünyasına yeni giriş yapan en canlı 5 duvar kâğıdını senin için seçtik! Bugünkü yazımızda Android cihazların ekranlarını canlandıracak, birbirinden etkileyici ve popüler 5 canlı duvar kâğıdı ile karşındayız. Rengârenk balıklar, büyüleyici galaksi, eğlenceli şeytan tüyü ve dahası seninle!
  1. Karahindiba canlı duvar kağıdı

    Karahindiba Canlı Duvar Kâğıdı

    Rahatlatıcı su damlaları ve uçuşan karahindiba çiçekleri ile nadir bulunan duvar kâğıdı temalarından biri! Üstelik ekrana dokunarak hareketliliği artırabilirsin!

  2. Koi Free Live Wallpaper

    Koi Free Live Wallpaper

    Koi Free Live Wallpaper ile ekranınızda rengârenk balıkların yüzüşünü seyret! Dilersen balıklara dokunarak yönlerini şaşırtabilir dilersen de yağmurun hızını artırabilirsin!

  3. [adsense]
  4. Earth Live Wallpaper

    Earth Live Wallpaper

    Dünyayı döndürebileceğin, uzaklaştırabileceğin, yakınlaştırabileceğin, ayarlara girerek dönüş hızını, mesafesini belirleyebileceğin harika bir uygulama! Bulutlar, ay ekleyebilir üstelik gezegeni de değiştirebilirsin!

  5. Snowfall Free Live Wallpaper

    Snowfall Free Live Wallpaper

    Snowfall Free Live Wallpaper, bir çam ormanı içinde kar fırtınası temasına sahip canlı duvar kâğıdı. Görseller ve renkler zaman içinde değişerek gün içerisinde farklı görünüyor.

  6. Galactic Core Free Wallpaper

    Galactic Core Free Wallpaper

    Uzay görsellerinden oluşan animasyonlu bir duvar kâğıdı olan Galactic Core Free Wallpaper adeta görsel şölen sunuyor! Dokunmatik ekran aracılığıyla rengi, hızı ve arka plan hareketinin yönünü belirlemeyi ihmal etme!

Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?
Telefon numarası olmadan Telegram nasıl kullanılır?

Telefon numaranı kullanmadan mesajlaşmak, arkadaşlarınla veya yeni tanıştığın insanlarla sohbet etmek ister misin? Kişisel telefon numarası olmadan Telegram kullanmanın yeni ve resmi bir yolu duyuruldu. Nasıl yapacağını ve haberin detaylarını keşfetmek için okumaya devam et! …

Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?
Instagram’da uzun video paylaşma nasıl yapılır?

Artık videoların daha fazla ilgi uyandırıyor ama Instagram’da uzun video paylaşma imkanın var mı merak ediyorsan işte tam senlik bir rehber. Videolar için bir süre kısıtlaması söz konusu mu, daha uzun video paylaşmak için neler deneyebilirsin keşfetmek için okumaya devam et! …

TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?
TikTok alt yazı ekleme adım adım nasıl yapılır?

Videolarının daha anlaşılır olması için alt yazı eklemek isteyebilirsin. Herhangi bir ek uygulamaya gerek kalmadan TikTok alt yazı ekleme otomatik yapılabiliyor. Hem içerik üreticiler hem de kullanıcılar açısından bu özellik nasıl kullanılır öğrenmek için okumaya devam et! Vi…

Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi kısa video uygulamaları

Kısa videoların popülerliği her geçen gün artıyor. Android’de videolarını düzenleyip paylaşım yapabileceğin en iyi kısa video uygulamalarını listeledik. Bu mobil platformlar ile sayısız insana ulaşabilir ve eğlenceli içeriklere göz atabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…