Eylül Ayının En İyi Oyun ve Uygulamaları: FIFA 16, Fotos Grid

 Android kullanıcıları için Eylül ayının en iyi uygulama ve oyunlarını listeledik! Uygulamalara göz at ve beğendiğini hemen indir!

Android cihazında uygulamaları ve oyunları çok fazla kullanıyorsan ve yakından takip ediyorsan bu liste senin için. Yeni uygulamaları takip etmeye vaktin yoksa biz senin için Eylül ayının en iyi Android Uygulamalarını seçtik.

  1. FIFA 16 Ultimate Team

    FIFA 16 Ultimate Team

    Android cihazınızda daha yeni, daha iyi ve daha hızlı FIFA deneyimini yaşa!
    FIFA 16 Ultimate Team, her güzel atağı, golü ve zaferi konsol kalitesinde grafiklerle hiç olmadığı kadar güzel deneyimlemeni sağlıyor. Bunu kaçırma!

  2. Jungle Defense TD

    Jungle Defense TD

    Ordunun başına geç ve bölgeni koruma altına al! Saldıran ordunun yepyeni silahları ve teçhizatları olmasına rağmen pes etmek yok! En iyi şartları değerlendirerek savaşı kazan! Bu oyun bu ayın en iyi strateji oyunu!

  3. [adsense]
  4. Tafu

    Tafu

    Çok basit görünse de çok zorlanacağın hatta pes etmeye yaklaşacağın bir oyun! Tafu‘da sıkışmadan dairelerin içinden geç. Bağımlılık yapıcı bir oyunda zorlandığın bir seviyede lazerleri kullanarak kolaya kaçabilirsin!

  5. Home - Design & Decor Shopping

    Home – Design & Decor Shopping

    Mükemmel ev ürünlerinde bu uygulama ile kolay şekilde indirim kazan. Sevdiğin ev dekorasyon ürünlerinde uygun fiyatlarla alışveriş yap. Mükemmel ürünler arasından seçim yapman zor olacak!

  6. Gun of War GO Keyboard Theme

    Gun of War GO Keyboard Theme

    Gun of War oyunu hayranları için mükemmel bir klavye özelleştirme uygulaması. GO kullanıcıları için ücretsiz binlerce uygulamalardan sadece bir tanesi. Mükemmel kalite ve görsellerden oluşmuş!

  7. Fotos Grid - Kolaj Düzenleyici

    Fotos Grid – Kolaj Düzenleyici

    Hepsi bir arada olan bu uygulamada en sevdiğin fotoğraflarla kolaj oluştur, çıkartmalar ve ifadelerle süsle ve sevdiklerinle paylaş. Fotos Grid çok kullanışlı ve Android’inde çok fazla fotoğraf düzenleyicisi olanlar için vazgeçilmez!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…