Uluslararası Kahve Günü için Android Uygulamaları

Bu günlerde kahve daha çabuk ulaşılabilir bir içecek ve her köşe başında bulmak mümkün. Peki bu Android cihazın için de niye geçerli olmasın?Android cihazından kahve temalarına eriş, kahve dükkanı işlet, kahveye olan sevgini sonuna kadar değerlendir.

Birçok kahve uygulaması arasından favorileri sizin için seçtik ve listeledik.  Eğer aklında başka bir Android uygulaması varsa yorumda bahset!

  1. Coffee Cup Frames

    Coffee Cup Frames

    Sevdiklerinle olan fotoğraflarını en çok sevdiğin kahve kupasının üzerine koymaya ne dersin? Baktıkça iç ısıtacak bu kolajı cihazında dilediğince kullanabilirsin. Kahve teması ve en sevdiğin fotoğraflar birleşiyor.

  2. Coffee theme for APUS

    Coffee theme for APUS

    Android cihazında kahve temasını kullan! Bu kahve teması ile canın hep kahve çekebilir ama aynı zamanda o kahvenin verdiği güzel duygu da hep aklında yani cebinde olacak! Kahve ve kahverengi tonları  ile cihazını yenile!

  3. [adsense]
  4. Coffee

    Coffee

    Bu kahve ve kahve tonları temalı klavye ile cihazını yenile. Yepyeni bir görüntüye sahip olacak klavyenle kahve temasını birleştir ve özelleştir. Bu kahve temalı klavye ile canın hep kahve isteyecek!

  5. Papa's Cafe : Coffee Maker

    Papa’s Cafe : Coffee Maker

    Bu kahve dükkanında aceleci müşterilere hemen servis yapmalısın! Zamanlamanın önemli olduğu bu kafe işletme oyununda kafeni istediğin gibi düzenleyebilir ve tasarlayabilirsin. Siparişleri doğru aldığına emin olmalısın!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…