Tinder gibi Üniversite Aşk Hayatına Giriş Uygulamaları

Filmlerde gördüğün hızlı Üniversite hayatına bu Android uygulamalarıyla hızlı bir giriş yapmaya ne dersin?
Uzun süredir bu an için çalışıp, test çözüp, hayal kuruyordun. Ve o an geldi. O zaman filmlerin vaad ettiği hızlı aşk hayatının olduğu Üniversite hayatına bu online tanışma uygulamalarıyla giriş yapabilirsin.
  1. Azar - Video Chat & Messenger

    Azar – Video Chat & Messenger

    Bu pratik sosyal ağ uygulamasıyla arkadaşlar edinebilir ve yüz yüze ücretsiz görüntülü aramalar yapabilirsin! Azar,insanları video aramaları ile birleştirerek sohbet etmelerini sağlar. Utangaç olanlar için yüzünü gizlemek üzere maskeler bulunuyor ve istediğiniz zaman bu maskeleri kaldırabiliyorsun!

  2. Tinder

    Tinder

    Tinder eski flört geleneğini modernize ederek soyut dünyaya uyumlu hale getiren sosyal bir etkileşim uygulamasıdır. Tinder sohbet etmek isteyen ve benzer ilgi alanlarına sahip kişilerin birbirini tanımak için bir araya gelmek isteyen bölgenizdeki kişileri gösterir.

  3. [adsense]
  4. LOVOO Chat, Flirt, Real people

    LOVOO Chat, Flirt, Real people

    En iyi tanışma uygulamalarından biri olan LOVOO ile sana en yakın olan ve tanışmak için bekleyen insanları bul. Milyonların kullandığı bu uygulamaya Facebook, Twitter ve  epostan ile kaydol, hızlıca insanlarla tanış!

  5. Zoosk -En İyi Flört Uygulaması

    Zoosk -En İyi Flört Uygulaması

    Zoosk yaşadığın yere yakın olan ruh eşini bulmanı amaçlayan,pek çok sosyal medya sitesi ile entegre bir flört uygulamasıdır. Ücretsiz hizmet kullanıcıları potansiyel gördükleri premium servis kullanıcıları ile görüşebilir!

  6. OkCupid Dating

    OkCupid Dating

    OkCupid ideal partnerini yada yeni arkadaşlar bulmanı sağlayan bir flört uygulamasıdır. Tercih ve ilgilerine göre eşleştirmeler yapar, uygunluk derecesini belirtir, aynı bölgede potansiyel bir aday olduğunda bildirim gönderir.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…