Ağustos Ayı En iyi Android Uygulamalar: Line, Scorp

Android cihazında birçok uygulamaya sahip olduğuna eminiz. Peki en iyilerine sahip olduğuna emin misin?

Android cihazını en iyi ve herkesin memnun kaldığı uygulamalarla donatmayı kim istemez ki. Bu listeye göz atarak en iyi ve kullanışlı uygulamaları sen de indir.
  1. LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE nerede olursan ol istediğin zaman ücretsiz aramalar yapıp ücretsiz mesajlar gönderebilmeni sağlayan bir iletişim uygulamasıdır. Tüm akıllı telefon kullanıcıları istedikleri zaman istedikleri yerden yüksek kalitede sesli aramalar yapabilir. Mesajlaşma özelliği simgeler ve renkli fotoğraflar bulunduruyor.

  2. Lazy Swipe

    Basit dokunuşlarla telefon ekranını kolayca düzenleyebilirsin. Sık kullanılan ayarları ve uygulamaları ön plana çıkararak tek bir tıklama ile uzun listeleri taramaktan kurtul.

  3. [adsense]
  4. Scorp – Watch

    Konunu seçya da yeni bir konu açı, 15 saniyede videonu çek ve gelecek videoları bekle!Ya da “Erkekleri İtici Yapan Özellikler, Galatasaray Fenerbahçe Derbisi, 2015 Seçimleri,…” gibi binlerce konudan Scorp’lar izle.İndirilme rekorları kıran Scorp yepyeni tasarımı ile artık Google Play Store’da!

  5. Müzik Çalar

    Müzik listelerini kolayca düzenle ve her formatı destekleyen bu uygulama ile istediğin zaman istediğin yer müzik dinleme zevkini yaşa. Ekolayzır ve ses ayarları ile müziklerin tonuna da sen karar ver.

  6. B612 – Selfie with the heart

    Özçekimlerini daha dikkat çekici yapmak için pratik ve çok fonksiyonlu resim editörünün yardımına başvur. Özçekimler çekebilir ve düzenleyebilir, video özçekimleri oluşturabilir, kolajlar yapabilir, filtreler kullanabilir, çekim geciktirici ekleyebilir, etiket ve çerçeveler ekleyebilir ve doğrudan uygulamadan sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşabilirsin.

 Android’de Telegram Premium nasıl iptal edilir?

Daha fazla özellik edinmek için Telegram Premium’a abone oldun ancak artık bırakmak mı istiyorsun? Telegram Premium nasıl iptal edilir bilmiyorsan sana pratik bir rehber hazırladık. Adım adım nasıl yapacağını öğrenebilirsin. Bunun için tek yapman gereken okumaya devam etmek! …

TikTok’ta videoya müzik ekleme nasıl yapılır?

Daha dikkat çekici videolar hazırlamak ve paylaşmak mı istiyorsun? Bunun yollarından biri de TikTok’ta videoya müzik ekleme. Popüler veya tempolu müzikleri eklemek videolarına olan ilgiyi artırabilir. Henüz denemediysen nasıl müzik ekleyeceğini öğrenmek için okumaya devam et!…

Instagram’da mesajlara nasıl tepki verilir?

Popüler sosyal ağı sadece resim paylaşmak için değil dostlarınla sohbet etmek için de kullanıyor musun? Instagram’da mesajlara hızlı tepki vermek mümkün. Bu sayede uzun uzadıya yazmak yerine duygu ve düşüncelerini bir emoji ile anlatabilirsin. Detaylar için okumaya devam et! …

Telegram hyperlink (köprü) mesajlara nasıl eklenir?

Kanal ve gruplarında birçok bilgi paylaşıyor bunların bazılarına tıklanabilir bağlantılar, köprüler, eklemek mi istiyorsun. Telegram hyperlink yani bağlantı oluşturarak mesaj paylaşmana imkan tanıyor. Mesajlarını işlevselleştirecek bu özelliği keşfetmek için okumaya devam et!…