Ağustos Ayı En iyi Android Uygulamalar: Line, Scorp

Android cihazında birçok uygulamaya sahip olduğuna eminiz. Peki en iyilerine sahip olduğuna emin misin?

Android cihazını en iyi ve herkesin memnun kaldığı uygulamalarla donatmayı kim istemez ki. Bu listeye göz atarak en iyi ve kullanışlı uygulamaları sen de indir.

  1. LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE: Ücretsiz Arama ve Mesaj

    LINE nerede olursan ol istediğin zaman ücretsiz aramalar yapıp ücretsiz mesajlar gönderebilmeni sağlayan bir iletişim uygulamasıdır. Tüm akıllı telefon kullanıcıları istedikleri zaman istedikleri yerden yüksek kalitede sesli aramalar yapabilir. Mesajlaşma özelliği simgeler ve renkli fotoğraflar bulunduruyor.

  2. Lazy Swipe

    Lazy Swipe

    Basit dokunuşlarla telefon ekranını kolayca düzenleyebilirsin. Sık kullanılan ayarları ve uygulamaları ön plana çıkararak tek bir tıklama ile uzun listeleri taramaktan kurtul.

  3. [adsense]
  4. Scorp - Watch

    Scorp – Watch

    Konunu seçya da yeni bir konu açı, 15 saniyede videonu çek ve gelecek videoları bekle!Ya da “Erkekleri İtici Yapan Özellikler, Galatasaray Fenerbahçe Derbisi, 2015 Seçimleri,…” gibi binlerce konudan Scorp’lar izle.İndirilme rekorları kıran Scorp yepyeni tasarımı ile artık Google Play Store’da!

  5. Müzik Çalar

    Müzik Çalar

    Müzik listelerini kolayca düzenle ve her formatı destekleyen bu uygulama ile istediğin zaman istediğin yer müzik dinleme zevkini yaşa. Ekolayzır ve ses ayarları ile müziklerin tonuna da sen karar ver.

  6. B612 - Selfie with the heart

    B612 – Selfie with the heart

    Özçekimlerini daha dikkat çekici yapmak için pratik ve çok fonksiyonlu resim editörünün yardımına başvur. Özçekimler çekebilir ve düzenleyebilir, video özçekimleri oluşturabilir, kolajlar yapabilir, filtreler kullanabilir, çekim geciktirici ekleyebilir, etiket ve çerçeveler ekleyebilir ve doğrudan uygulamadan sosyal medya üzerinden fotoğraflarını paylaşabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…