Flappy Bird’ün Yerini Nasıl Doldurabiliriz?

Eğer hala mağazalardan kaldırılan Flappy Bird‘ün yerini dolduramadıysan ve mutsuzsan bu listeye göz at. Bu oyunlar Flappy Bird‘den esinlenilmiş oyunlar ya da çok benzer oyunlar olduğu için senin hoşuna gidebileceğini düşündük.

Flappy Bird Mağazalardan kaldırıldığından beri benzer bir oyun arayan oyuncular buraya! Eğer “Bak bu da benziyor” dediğin ama listemizde olmayan bir oyun biliyorsan, çekinme ve yorumlarda bunu belirt!

  1. Floppy Bird

    Floppy Bird

    Flappy  Bird’in kayıp ikiz kardeşi, Floppy Bird. Tıpkısnın aynısı, hık demiş burnundan düşmüş. Oyun gün geçtikçe herkesin kalbini çalmaya başladı ve aldığı yorumlar da mükemmel. Sen de bir dene, bakalım sevecek misin.

  2. Ironpants

    Ironpants

    Flappy Bird oynamayı sevenler mutlaka bu demirden donu olan yavaş karakteri oynadığın Ironpants ile vakit öldürmeyi sevecektir. Daha bir çok karakter ve iç çamaşırı çeşidi de mevcut. Bu oyunu da buradan hemen indirip deneyebilirsin.

  3. [adsense]
  4. Salak Kuşlar - Clumsy Bird

    Salak Kuşlar – Clumsy Bird

    Kuş oldukça tanıdık değil mi? Çünkü popüler oyun dizisi Angry Birds‘den esinlenerek yaratılmış. Açıkcası iki efsane oyundan esinlenilerek tasarlanmış bu oyun merakları üstüne çekiyor.

Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları

Eşleştirme oyunlarını seviyor ama daha klasik oyunlar mı arıyorsun? O zaman klasik masa oyunu Mahjong tam senlik. Android’de oynaman gereken en iyi Mahjong oyunları senin için listeledik. Keyifli zaman geçirmeni sağlayacak en iyi Android oyunları görmek için okumaya devam et.…

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…