Strateji ve Aksiyon Türünde En İyi Android Oyunları

 Arasından seçim yapılabilecek çok fazla farklı Android oyun türü mevcut olsa da, iyi olanları kötülerinden ayırabilmek zor ve can sıkıcı olabiliyor. En keyifli, harika strateji ve aksiyon oyunlarını senin için seçtik.

İster sezon oyuncusu olun, ister orada burada birkaç oyunla yeni başlıyor olun, aşağıda derlenen liste tamamen oyun ihtiyaçlarınızı karşılamaya yöneliktir. Ve tabiki sayfalarca farklı oyun arasında gezinme zahmetine katlanmaz ve tasarruf ettiğiniz zamanı büyüleyici bir aksiyon veya strateji dünyasında haycayabilirsiniz.

  1. Destiny

    Destiny

    Resmi Destiny El Kitabı Uygulaması nerede olursan ol seni Destiny kahramanına bağlıyor. Gardiyanını inceleyebilir, istatistik analizi yapabilir ve Grimoire görebilirsin. Eğer konsol sürümünü seviyorsanız bu uygulama kesinlikle cihazınızda olmalı.

  2. The Witcher 3 App

    The Witcher 3 App

    Eğer The Witcher oyunları hayranıysanız, ve olmalısınız, o halde bu uygulama koleksiyonunuz için mükemmel bir parça. The Witcher 3’te gizli Easter egg bulabilir, hikayeler okuyabilir, duvar kağıtları indirebilirsin. Bir witcher olarak Kuzey Krallıkları boyunca maceralara katılın!

  3. [adsense]
  4. MORTAL KOMBAT X

    MORTAL KOMBAT X

    Mortal Kombat’ın meşhur dövüş atmosferini deneyimleyin. Savaşçılardan oluşan elit bir takım oluşturarak ölümcül turnuvalarda dövüşün ve tecrübe kazanarak yeni saldırılar öğrenin. Eğer hard-core dövüş oyunu hayranıysan, müthiş çarpıcı görsellere sahip bu oyunu kesinlikle denemelisin.

  5. Clash of Clans

    Clash of Clans

    Sırada Clash of Clans var, Android’in en çok indirilen ve oynanan oyunlarından birisi. Destansı, stratejik öğelerle dolu ve tamamen bağımlılık yapıcı. Bir köy inşa edin, askerlerinizi eğitin ve dünyanın her yerinden sayısız oyuncuya karşı savaşın.

  6. HEROES OF DESTINY

    HEROES OF DESTINY

    Listemizin sonunda Heroes of Destiny bulunuyor, harika aksiyon ve RPG unsurlarıyla oynaması gayet eğlenceli bir oyun. Senin amacın kahramanlardan oluşan takımı yoğun bir savaş serisince yönlendirerek Lerona krallığını kurtarmak ve kaosu durdurmak.

Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları
Android’de oynaman gereken en iyi Marvel oyunları

Ekranlarda severek izlediğin süper kahramanlarla oynamak ve onların eşsiz dünyasına dalmak ister misin? Birçok iyi ve kötü kahramanı barındıran en iyi Marvel oyunları ile Android’de keyifli zaman geçirebilirsin. Marvel evrenini mobil oyunlarla keşfetmek için okumaya devam et!…

Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları
Tutkunları için Android’deki en iyi bilardo oyunları

Efsane masa oyunu bilardoyu sevenlerden misin? Oynaması kolay ama bir o kadar da keyifli olan, çok oyunculu ve çevrim dışı en iyi bilardo oyunlarını listeledik. Fiziği, oynanışı, görünümü ile oyun salonlarını aratmayan en iyi Android oyunları keşfetmek için okumaya devam et! …