En İyi Ücretsiz Android GPS ve Navigasyon Uygulamaları

Akıllı telefonların yaygınlaşmasıyla birlikte GPS ve Navigasyon uygulamaları araç kullananlar için vazgeçilmez hale geldi.GPS Navigasyon denince hepsini deneyemeyecek kadar fazla uygulama bulunduğundan sizler için ücretsiz, kullanışlı ve tabiki güvenilir bilgi sunan uygulamaları bir araya getirdik. Listeden seçiminizi yaparak trafikte takılmaya ve şehirde kaybolmaya son verin.
  1. GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    GPS Navigasyon ve Harita Sygic

    Sygic, ücretsiz olmasına rağmen muhtemelen en iyi ve kapsamlı GPS uygulaması. Ek paketler indirerek dünyanın heryerine uyumlu hale getirebilir, yol tariflerini ünlü isimlerin sesinden alabilirsiniz.

  2. Maverick: GPS Navigation

    Maverick: GPS Navigation

    Tüm dış mekan aktiviteleri için kullanışlı bir uygulama olan Maverick, Bing, Yandex, Open Streetmaps altyapılarını kullanarak kapsamlı bilgi sunmakta. Bu sade uygulama aynı zamanda offline destek bulunduruyor.

  3. [adsense]
  4. OsmAnd Maps & Navigation

    OsmAnd Maps & Navigation

    Sürekli olarak güncellenen bu navigasyon uygulaması görsel ve işitsel yönlendirme sunuyor. Android Wear desteği, toplu taşıma bilgileri ile sadece araç sahiplerine değil, herkese yönelik bir uygulama.

  5. Polaris Navigation GPS

    Polaris Navigation GPS

    Polaris’in en önemli özelliği sadece karayolu kullanıcıları için değil, denizcilik, off-road, yayalar için de destek sağlıyor olması. Haritaları önceden indirerek offline erişim sağlayabilirsiniz.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…