Androidler İçin En İyi Ücretsiz Klavyeler

Telefonlarını kişiselleştirmeyi sevenler için olmazsa olmazlardan Android klavye uygulamalarını en iyilerini senin için bir araya topladık!.
Uygulamayla birlikte gelen yüzlerce yüz ifadeleri ve diğer pratik özellikler sayesinde bu dokunmatik klavyelerle aynı zamanda daha hızlı ve hatasız yazabileceksin.
  1. GO Keyboard (Emoji Free)

    GO Keyboard (Emoji Free)

    GO Keyboard marketteki en popüler klavyelerden bir tanesi. Tek bir temayla yetinmeyenler için 100’ün üzerinde tema bulunuyor. Emojilerde unutulmamış, sayısız yüz ifadelerini kullanarak mesajlarını renklendir!

  2. Emoji Keyboard-color,emoticons

    Emoji Keyboard-color,emoticons

    Emoji Keyboard adından da anlaşılacağı üzere bolca yüz ifadeleri içeren bir klavye. Gayet kullanışlı bu uygulamadaki harfler arası kaydırma özelliği sayesinde şimdiye dek en keyifli yazma tecrübesini yaşayabilirsin.

  3. [adsense]
  4. ai.type Keyboard Free Klavye

    ai.type Keyboard Free Klavye

    Ai.type Keyboard sahip olduğu kelime tanıma, oto düzeltme, klavye boyutu ayarlama gibi çeşitli özelliklere sahip harika bir klavye. Yüksek hızda mesajlar yazabilmek için artık önünüzde hiçbir engel yok!

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…