Kullanabileceğin En İyi 5 Ekran Kaydetme Uygulaması

en-iyi-ekran-kaydetme-uygulaması

Telefonunun ekran görüntüsünü alman gereken durumlar elbette olmuştur. İşte, kullanabileceğin en iyi 5 ekran kaydetme uygulaması yeni listemizde. Pratik çözümler sunan olmazsa olmaz araçlar bugün AndroidListe’de. En iyi ekran kaydedicileri keşfetmek için hemen okumaya başla.

En İyi Ekran Kaydetme Uygulamaları

Dijital dünyayla ilgili neredeyse tüm işlemleri artık telefonlar ve tabletler üzerinden yapabilirsin. Kimi hallerde ekranındaki bazı bilgi, belge veya görüntüleri cihazında da saklaman gerekebilir.

Tabii ki her içeriği cihazına doğrudan indiremezsin. Ekranını kaydetmek pratik bir çözüm olabilir. Ekran görüntüsü alarak bir fotoğrafı kaydetmek, en sevdiğin oyunu nasıl oynadığını arkadaşlarına göstermek veya bir şeyin nasıl yapılacağını anlatmak isteyebilirsin.

Tüm bunlar ve daha fazlası için kullanabileceğin uygulamalar var: ekran kaydediciler. Yine muhteşem bir liste, seni bekliyor.

En İyi 5 Ekran Kaydetme Uygulaması Listesi

En iyi ekran kaydetme uygulamaları arasından 5 tanesini listeledik. Özellikle YouTube gibi platformlarda video paylaşıyorsan bu uygulamalar çok işine yarayacak.

En çok tanınan AZ Screen Recorder ile listemize başlıyoruz. Kullanışlı özellikleriyle Mobizen Ekran Kaydedici hoşuna gidecek. InShot Ekran Kaydedici ile eğitim ve oyun videoları hazırlayabilirsin.

Hızlıca ekran görüntüleri yakalayabileceğin Assistive Touch çok pratik. Ekran Kaydedici beyaz tahta özelliğine de sahip.

En iyi 5 ekran kaydetme uygulaması arasından istediğini aşağıdan indirebilirsin. Android kilit ekranı özelleştirme ile ilgili makalemizi de oku.

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. AZ Screen Recorder - No Root

    AZ Screen Recorder – No Root

    AZ Screen Recorder ile telefonun ekranında yaptığın tüm işlemleri kaydedebilirsin. Uygulamada kayıt süresi sınırı yok. Videolara filigran eklemiyor. Ekran görüntülerini HD kalitesinde kaydetmene, videoyu düzenlemene ve paylaşmana olanak sağlıyor.

  2. Mobizen Ekran Kaydedici- video kaydedici, capture

    Mobizen Ekran Kaydedici- video kaydedici, capture

    Mobizen, Android ekranını hızlı ve kolay bir şekilde kaydetmeni sağlayan popüler bir uygulama. Ücretsiz ve filigransız kullanım sunuyor. Kolayca erkan görüntüsü yakalayabilir, videolarını kesip düzenleyebilir ve çözünürlüğünü ayarlayabilirsin. 60 FPS ile oyunlarını kaydedebilirsin.

  3. Ekran Kaydedici - video kaydetmek, ekran görüntüsü

    Ekran Kaydedici – video kaydetmek, ekran görüntüsü

    InShot’ın sunduğu Ekran Kaydedici, ücretsiz kullanabileceğin, birçok düzenleme seçeneğine sahip bir araç. Hem dahili hem de harici hafızaya sınırsız bir şekilde kaydedebilirsin. Basit kontroller daha hızlı ekran yakalama imkanı sunuyor. Çıkartmalar, emojiler ekleyerek de videolarını paylaşabilirsin.

  4. Assistive Touch for Android

    Assistive Touch for Android

    Assistive Touch, iOS için geliştirilen bir dizi pratik aracı Android’e taşıyor. Bunlardan bir tanesi de erkan kaydedici. Yüzen menüsü ve sanal tuşlarıyla kolay erişim sağlıyor. Tek dokunuşla ekran görüntüsü almak mümkün. Bellek temizleme, uygulamaları gösterme gibi ek özelliklere sahip.

  5. Screen Recorder

    Screen Recorder

    AppSmartz’ın sunduğu Ekran Kaydedici, kullanabileceğin tüm özellikleri anlaşılır bir menüde topluyo. Hızlı erişim sayesinde hemen kayda başlayabilir, harici hafızaya kaydedebilirsin. Videolarını kendi görüntünü de ekleyebilir, beyaz tahta özelliğiyle öğreticiler hazırlayabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…