Ücretsiz En İyi Başlatıcılar ile Android’de Uygulamalarını Gizle

en-iyi-başlatıcılar

Bazı uygulamaları herkesin görmesini istemiyor musun? Uygulama gizlemek için kullanabileceğin ücretsiz en iyi başlatıcıları listeledik. Cihazının varsayılan başlatıcısını değiştirerek gizliliğini artırabilirsin. En iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen okumaya başla.

En İyi Başlatıcılar ile Uygulama Gizleme

Android cihazının varsayılan başlatıcısı, uygulama gizlemek gibi bazı konularda yeterli gelmeyebilir. Alternatif olarak yeni bir başlatıcı kullanabilirsin. Google Play’de indirebileceğin onlarca başlatıcı seçeneği görebilirsin.

Cihazında ücretsiz olarak kullanabileceğin, istediğin uygulamayı gizlemek için üçüncü parti yazılımlara ihtiyaç duymayacağın başlatıcılar mevcut. Bu sayede çok sık kullandığın bir arkadaşlık veya sosyal ağ uygulamasını meraklı gözlerden kolaylıkla saklayabilirsin.

Uygulamaları Gizleyen En İyi Başlatıcılar

Özelleştirme seçeneklerinin yanı sıra ek bir uygulamaya gerek kalmadan cihazına yeni özellikler katacak başlatıcılar mevcut. Bunlardan 5 tanesini listeledik.

Xiaomi’nin beğenilen POCO Launcher’ını tüm telefonlarda kullanabilirsin. Microsoft Launcher, Android’e uyum sağlıyor. U Launcher, bol özelleştirme seçeneği sunuyor. Lawnchair 2, yeni özellikleriyle güçlü bir başlatıcı. Düşük kaynak tüketimi ile Smart Launcher 5 oldukça hızlı.

En iyi başlatıcılar listemizi aşağıda bulabilirsin. Telefonda gizlenen uygulamalar nasıl bulunur, biliyor musun?

AndroidListe‘den tema, oyun, uygulama ve APK indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. POCO Launcher

    POCO Launcher

    Xiaomi’nin minimalist yapılı, popüler başlatıcısı POCO Launcher’ı farklı markalı telefonlarda da kullanabilirsin. İstediğin uygulamayı kolaylıkla gizleyebilmenin yanı sıra zengin özelleştirme seçenekleriyle oldukça kullanışlı bir başlatıcı. Koyu tema, gruplama özelliğine sahip.

  2. Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher

    Microsoft Launcher, Android arayüzünü kişiselleştirebilmenin yanı sıra pek çok kullanışlı işlev de sunuyor. Hafıza da az yer kaplıyor ve tek dokunuşla uygulamaları gizleme ve şifreleme seçeneği sunuyor. Birçok tema, araç ve simge paketi ile eksiksiz bir başlatıcı.

  3. C Launcher 3D (formerly U Launcher)

    C Launcher 3D (formerly U Launcher)

    U Launcher, günlük güncellenen, 3D, canlı ve HD duvar kağıtları, emojiler ve özelleştirme seçenekleriyle pratik bir başlatıcı. Uygulamaların için şifre belirleyebilir, istersen gizleyebilirsin. Tema seçenekleri, verimlilik araçları ve ücretsiz oluşuyla öne çıkıyor.

  4. Lawnchair 2

    Lawnchair 2

    Lawnchair 2, Android‘i özgün ve sürekli güncellenen temalarla ücretsiz olarak özelleştirmeni sağlıyor. Google Asistan ile birlikte çalışabiliyor. Yeni temalar ve simgeler içeren paketler sunuyor. Uygulamaları gizlemeyi oldukça basit hale getiriyor. Uygulama çekmeceni de düzenleyebilirsin.

  5. Smart Launcher 3

    Smart Launcher 3

    Smart Launcher, Android’in için hafif, hızlı ve basit bir başlatıcı. Hafızayı gereksiz uygulamalardan kurtarıyor. Kategorilere göre düzenlenmiş minimalist bir görünümü var. Hareketli duvar kağıtlarının yanı sıra simge paketleri ile özelleştirme ve uygulama gizleme seçenekleri sunuyor.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…