En İyi WhatsApp Duvar Kağıtları: Her Sohbet İçin Kişiye Özel Arka Plan

whatsapp-duvar-kağıtları

Mesajlarını yanlış kişiye, sohbete, gönderdiğin oluyor mu? Popüler mesajlaşma uygulaması yeni WhatsApp duvar kağıtları özelliğiyle bu sorunun önüne geçiyor. Her sohbet için kişiye özel arka plan yani duvar kağıdı atayabileceksin. Nasıl mı, detaylar için okumaya başla!

En İyi WhatsApp Duvar Kağıtları ile Sohbete Özel Arka Planlar

WhatsApp kaybolan mesajlar özelliğini kısa bir süre önce sunmasının ardından şimdi de yeni bir özelliği deniyor: kişiye özel duvar kağıdı. Sohbet pencerelerinin arka planlarını değiştirebilir bu sayede yanlış sohbete girip mesaj atma derdinden kurtulabilirsin.

Sohbete göre özelleştirilebilen WhatsApp duvar kağıtları, şimdilik Beta kullanıcılarına açık ancak yavaş yavaş tüm kullanıcılara geliyor. Bu özellik, daha kişiselleştirilmiş bir sohbet deneyimi sunuyor.

Öncelikle bu yeni özelliğin nasıl çalıştığına bakacak ardından da en güzel WhatsApp duvar kağıtlarını bulabileceğin en iyi Android uygulamalardan örnekler vereceğiz.

WhatsApp Duvar Kağıtları Sohbete Göre Nasıl Ayarlanır?

Aşağıda bahsedeceğimiz adımlar, Beta kullanıcısı değilsen senin için etkinleştirilmiş olmayabilir. Uygulama üzerinden bu adımları kontrol edebilirsin.

WhatsApp’ta kişiye özel duvar kağıtları nasıl ayarlanır, adım adım bakalım. Bunun için:

1-Uygulamayı aç. Duvar kağıdını yani arka planını değiştirmek istediğin sohbete gir ve sağ üst köşedeki üç noktaya dokun.

whatsapp-duvar-kağıtları

2- Duvar Kağıdı seçeneğine bas.

whatsapp-duvar-kağıtları

3- Parlak, Koyu, Düz Renkler ve Fotoğraflarım dahil olmak üzere gösterilen koleksiyonlardan dilediğini seç. Biz düz renklerden devam edelim.

whatsapp-duvar-kağıtları

4- Renk seçimini yap.

whatsapp-duvar-kağıtları

5- Ön izleme gösterilecek. Beğenmediysen geri dönebilirsin. Hoşuna gittiyse açılan pencerede en altta Duvar Kağıdını Ayarla’ya dokun. Arka planda çizimlerin olmasını istemiyor, sade bir görünüm istiyorsan WhatsApp Çizimleri Ekle kutucuğundaki işareti kaldır.

whatsapp-duvar-kağıtları

6- Onay ekranında bu duvar kağıdının “… adlı bu sohbet için” seçeneğini işaretle ve Tamam de.

whatsapp-duvar-kağıtları

Hepsi bu kadar. Sadece bu sohbetinin duvar kağıdı değişecek diğerleri varsayılan duvar kağıdı ne ise öyle devam edecek. Bu şekilde diğer sohbetlerini özelleştirebilirsin.

En İyi WhatsApp Duvar Kağıtları

WhatsApp’ın sunduğu duvar kağıtlarını beğenmediysen Android uygulamalardan destek alabilir, koleksiyonuna yenilerini ekleyebilirsin.

Mevcut duvar kağıtlarını beğenmediysen AndroidListe’nin hazırladığı WhatsApp için duvar kağıtları ya da WhatsApp komik duvar kağıdı koleksiyonlarına bakabilirsin.

Yalnızca uygulama tavsiyesini istersen aşağıdakileri deneyebilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. WhatsApp Wallpaper

    WhatsApp Wallpaper

    WhatsApp Wallpaper, uygulamanın kullanıcılarına sunduğu resmi duvar kağıdı paketi. Sohbet ekranlarını daha da renklendirmek isteyenler için bir arka plan koleksiyonu sunuyor. Farklı temalardaki görselleri kullanarak kişiye özel duvar kağıtları seçebilirsin.

  2. WhatsApp için Duvar Kağıtları - Sohbet Arka Planı

    WhatsApp için Duvar Kağıtları – Sohbet Arka Planı

    Wallpapers for Chat Background, WhatsApp sohbetlerinin arka planlarını kawaii de dahil olmak üzere farklı tarzlarda özelleştirmeni sağlıyor. Arabalar, çiçekler, uzay, minimal gibi birçok farklı kategoride, duvar kağıdı sunuyor. Yeni görseller de eklenmeye devam ediyor.

  3. Sohbet Duvar Kağıtları

    Sohbet Duvar Kağıtları

    Sohbet Duvar Kağıtları, sohbetlerinin arka planından sıkıldıysan tam senlik. Yüksek kaliteli yüzlerce duvar kağıdı sunuyor. Her gün yeni bir duvar kağıdı ekliyor. Favorilerini seçebilir ve kaydedebilirsin. İstersen profil resmini de değiştirebilirsin.

  4. 4K Wallpapers for WhatsApp

    4K Wallpapers for WhatsApp

    4K Wallpapers for WhatsApp, adından da anlaşılacağı üzere mesajlaşma uygulaması için ultra HD kalitesinde duvar kağıtları sunuyor. Yalnızca sohbet ekranını değil, ana ekranını ve kilit ekranını da özelleştirebilir, canlı duvar kağıdı kullanabilir, değişimleri otomatik hale getirebilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…