En İyi Yeni Yıl Uygulamaları ile Yılbaşına Keyifle Hazırlan

yeni-yıl-uygulamaları

Salgınlar, depremler derken zorlu bir yılı geride kalıyor. 2021’e daha keyifli girmek istiyorsan işte, en iyi yeni yıl uygulamaları. Evde kalmak zorunda olduğun bu tatil günlerini daha iyi geçirmek, yılbaşına hazırlanmak adına kullanabileceğin en iyi uygulamalar için hemen oku!

En İyi Yeni Yıl Uygulamaları ile Yılbaşı Hazırlıkları

Koronavirüs salgının etkileri hala devam ettiği için bu yılbaşında herkes evinde kalacak. Salgının etkilerini azaltmak amacıyla tüm Türkiye evine kapanacak ve 31 Aralık Perşembe 21.00’den 4 Ocak Pazartesi 05.00’e kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yapılan kısıtlamalar, bu yılbaşı diğer yıllara göre biraz buruk geçmesine neden olabilir. Ancak yeni yıl uygulamaları sayesinde bir nebze olsun 2021’i daha iyi karşılayabilirsin.

En İyi Yeni Yıl Uygulamaları

2020’ye veda ederken kullanabileceğin en iyi Android uygulamaları listeledik. Bu uygulamalar, yeni yıl hazırlıklarını kolaylaştıracak türden. Listemizde neler var kısaca değinelim.

Yeni yıla girmeye ne kadar kaldığını New Year Countdown uygulaması ile Android ekranından takip edebilirsin. İnsanların evde kalacağı için sevdiklerinden ayrı kalmaması için Zoom, 40 dakika olan ücretsiz görüntülü konuşma süresini 30 Aralık 18.00 ila 2 Ocak 14.00 arası kaldırıyor.

Her türlü market alışverişini hatta yemek siparişlerini Getir ile yapabilirsin. Mükellef bir sofra için Yemek Sepeti ayrıcalıklarından faydalanabilirsin. Sevdiklerini mutlu etmek için N11’den hediyeler alabilirsin.

En iyi deepfake uygulamaları ile yılbaşında eğlenceli videolar çekebilirsin. Yeni yıl uygulamaları ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. AndroidListe‘den uygulama indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. New Year 2019 counNew Year countdowntdown

    New Year 2019 counNew Year countdowntdown

    Yeni yıla capcanlı bir duvar kağıdı ile girmeye, ne kadar süre kaldığını öğrenmeye ne dersin? New Year Countdown ekranında yeni yıla kaç gün, saat, dakika, saniye kaldığını gösteren bir tema. Renk seçenekleri, ışıltılar ve havai fişekler ile yeni yıl coşkusunu yaşa!

  2. ZOOM Cloud Meetings

    ZOOM Cloud Meetings

    Toplantı uygulaması Zoom ile 100 kişiye kadar aynı anda 40 dakika boyunca ücretsiz görüntülü konuşma yapabilirsin. Üstelik yeni yılda bu süre sınırı da yok! Ücretli versiyonunda sayıyı 1000 kişiye kadar çıkarabilirsin. Yüksek kaliteli video konferans özelliğine sahip. Evden yeni yıl partini arkadaşlarınla paylaşabilirsin.

  3. getir

    getir

    Getir, evinin her türlü günlük gereksinimini markete gitmeden alabileceğin mobil alışveriş uygulaması. Türkiye’nin 10 kentinde, 1500 ürünle hizmet veriyor, siparişini kapına teslim ediyor. Yeni yıl hazırlıklarını uygulama üzerinden vereceğin siparişlerinle tamamlayabilirsin.

  4. Yemeksepeti

    Yemeksepeti

    Yemeksepeti sayesinde yeni yılda restorana gitmeden evinde enfes bir sofra hazırlayabilir, en lezzetli yemekleri ailenle birlikte evinde yiyebilirsin. Türkiye’nin 70 ilinde 30 binden fazla restorandan çevrimiçi yemek siparişi verebilir, yemek yapma derdinden kurtulabilirsin.

  5. n11.com

    n11.com

    Yeni yıl için ne alacağına karar veremediysen n11.com ile binlerce mağaza milyonlarca ürün arasından seçim yapabilirsin. Hızlı gönderi ve kolay ödeme seçenekleri sunuyor. Ürün yorumları ile en doğru seçimi yapabilir, hediye tavsiyeleri alabilirsin.

Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?
Instagram arama önerileri nasıl temizlenir?

Instagram platformu kullandıkça tercihlerin, neleri beğenip beğenmediğin nasıl zaman geçirdiğin ile ilgili kişisel verilerini toplar. Bu veriler doğrultusunda önerilerde bulunur. Instagram arama önerilerini silmene imkan tanır. Nasıl yapacağını keşfetmek için okumaya devam et…

Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?
Telegram sesli mesaj indirme nasıl yapılır?

Sohbetlerin sırasında aldığın sesli mesajları cihazına kaydetmek veya arkadaşlarınla yeniden paylaşmak mı istiyorsun? Telegram sesli mesaj indirme özelliğine sahip. Atacağın birkaç basit adımla kolayca yapabilirsin. Nasıl yapacağını öğrenmek için rehberimizi okumaya devam et!…