En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları: İndirmen Gereken Muhteşem 5’li

en-iyi-fotoğraf-düzenleme-uygulamaları

En güzel kareleri çekip arkadaşlarıyla paylaşanlardan mısın? Fotoğraflarını hızlıca düzenlemek ister misin? Telefonuna indirebileceğin en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları burada. Çekimlerini birer şahesere dönüştürecek en iyi Android uygulamaları keşfetmek için hemen oku!

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları

Günümüzün telefon kameraları daha gelişmiş durumda ve çok güzel kareler yakalamanı sağlıyor. Ancak kimi hallerde cihazındaki kamera uygulaması yetersiz kalıyor ve bir fotoğraf düzenleyici ihtiyacı doğuyor.

İndirmen gereken en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hangileri, senin yerine araştırdık ve bir liste hazırladık. Bu uygulamalar telefonunu kullanarak kısa sürede düzenleme yapmanı ve muhteşem sonuçlar elde etmeni sağlıyor.

En İyi Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları 5’li Liste

Fotoğraf düzenlemek için kullanabileceğin pek çok uygulamayı Google Play’de bulabilirsin. Ancak ne var ki bazıları rakiplerine göre öne çıkıyor. Kullanmaktan keyif alacağın en iyi 5 uygulamayı seçtik.

Filtre ve efektleriyle milyonlarca kullanıcı olan PicsArt ile listemize başlıyoruz. Inshot’ın kullanımı kolay uygulaması Fotoğraf Düzenleyici (Photo Editor Pro) bir başka dikkat çeken uygulama.

Özellikle güzelliğine düşkün, makyajsız çıkmam diyen kadın kullanıcıların sevdiği YouCam Makeup listemizde. Fotoğraflarında profesyonelliğini konuşturacağın Snapseed, olmazsa olmazlardan. Bilgisayardan aşina olduğun Adobe Photoshop mobil versiyonu Express ile karşında.

Aşağıda bu uygulamaları daha detaylı bulabilirsin ancak Instagram için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları listemize de mutlaka göz at.

AndroidListe‘den fotoğraf düzenleyici indir, Facebook sayfamızı takip et ve bu makaleyi sosyal ağlarında paylaşmayı unutma!

  1. PicsArt Photo Studio & Collage

    PicsArt Photo Studio & Collage

    PicsArt ile mobil cihazında yüzlerce düzenleme aracını kullanarak fotoğraflarını düzenleyebilirsin. Filtre ve efektler uygulayabilir, çerçeve, etiket ve metinler ekleyebilirsin. Kesme, döndürme ve boyutlandırma yapabilir, renk ayarlarını değiştirebilirsin. Kolaj da yapabilirsin.

  2. Fotoğraf Düzenleyici - Kolaj, Fotoğraf Birleştirme

    Fotoğraf Düzenleyici – Kolaj, Fotoğraf Birleştirme

    Fotoğraf Düzenleyici, ihtiyaç duyabileceğin temel düzenleme araçlarını kullanımı kolay bir arayüzde sunuyor. Resimlerine güzelleştirmeler yapabilir, filtreler, özel efektler, çıkartmalar, çerçeveler ekleyebilirsin. Daha kolay düzenlemeni sağlayacak hazır şablonları da seçebilirsin.

  3. YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup -Makeover Studio

    YouCam Makeup ile iki de bir makyajını tazelemek derdinden kurtulursun. En havalı özçekimler için pürüzsüz bir cilde, göz alıcı bir makyaja, ışıltılı bir saç rengine, pırıl pırıl bir gülümsemeye sahip olabilirsin. Cilt tonu, saç modeli, makyaj, maskara, allık, ruj, gibi onlarca filtre ve efekt sunuyor.

  4. Snapseed

    Snapseed

    Popüler fotoğraf düzenleyici Snapspeed, zengin filtre, efekt ve araç kütüphanesi ile resimlerine yepyeni bir görünüm kazandırabilirsin. Kullanışlı fırçaları ile resim üzerinde daha detaylı rötuşlar yapabilirsin. Fotoğraflarından istemediğin kısımları çıkarabilir, kendi şablonlarını oluşturabilirsin.

  5. Adobe Photoshop Express: Fotoğraf Kolaj Oluşturma

    Adobe Photoshop Express: Fotoğraf Kolaj Oluşturma

    Adobe Photoshop Express sade arayüzü ile eksizsiz bir fotoğraf düzenleyici. Profesyonelce kullanabileceğin onlarca düzenleme aracına sahip. Renkleri, ışığı, pozlamayı kendin ayarlamak yerine otomatik düzeltmeleri kullanabilirsin. Filtre ve efektler ile fotoğraflarını paylaşabilirsin.

Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?
Instagram iletişim butonu ekleme nasıl yapılır?

İnsanların işletme hesabın üzerinden sana daha kolay ulaşılmasını istiyorsan Instagram iletişim butonu ekleme özelliğini deneyebilirsin. Bu sayede potansiyel müşterilerinle hızlı bir şekilde iletişime geçebilir hatta satışlarını artırabilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?
WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj nasıl gönderilir?

Bir mesajı birçok kişiyle paylaşman gerektiğinde tek tek atmak yerine bunu daha hızlı bir şekilde yapabilirsin. WhatsApp’ta birden fazla kişiye mesaj atma imkanın var. Bunun için deneyebileceğin farklı yollar bulunuyor. Nasıl yapılır adım adım öğrenmek için okumaya devam et! …

Instagram’dan ses nasıl indirilir?
Instagram’dan ses nasıl indirilir?

Paylaşılan bir hikayedeki veya Reels videosundaki ses çok mu hoşuna gitti? Instagram’dan ses indirme ile ilgili bu rehber sayesinde gönderilerinde kullanmak, yeniden paylaşmak hatta zil sesi yapmak için bu sesi kolayca cihazına kaydedebilirsin. Detaylar için okumaya devam et!…

Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları
Android’de denemen gereken en iyi beat yapma uygulamaları

Kendi müziklerini mi yapmak istiyorsun? O zaman kendi müzik ve altyapılarını hazırlayabileceğin en iyi beat yapma uygulamaları listemize göz at. Android cihazını bir enstrümana ve kayıt stüdyosuna dönüştürebileceğin en iyi Android uygulamaları keşfetmek için okumaya devam et!…